وي در اين ديدار گفت: ايران کشوري پهناور و با تمدني چندين هزار ساله است که متاسفانه تبليغات منفي طي ساليان گذشته عليه ايران موجب شده اين تمدن ناشناخته بماند.
موسوي گردشگري را عاملي براي دوستي و محبت بين جهانيان عنوان کرد و افزود: گردشگري منجر به افزايش ارتباط انسان ها با يکديگر مي شود که زمينه پيشبرد اهداف اقتصادي در تعاملات بين المللي است.
وي يادآور شد: ما معتقديم اگر گردشگران کشور دانمارک به ايران سفر کنند مي توانند جاذبه هاي گردشگري ايران را به تمام مردم دانمارک حتي گردشگراني که از ساير کشورها به دانمارک سفر مي کنند معرفي کنند.
وي در پاسخ به سئوال هان در رابطه با علل ضعف گردشگري ايران نسبت به کشورهاي همجوار مانند ترکيه گفت: اين ضعف ناشي از تبليغات منفي عليه گردشگري ايران در رسانه هاي بين المللي است و لازمه رفع اين مشکل افزايش تعاملات بين المللي در حوزه گردشگري به دور از سياست است.
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي تصريح کرد: بخش خصوصي مي تواند ياري رسان دولت ايران در افزايش اين تعاملات باشد و از طريق تعامل با تور گردانان جهان زمينه را براي افزايش گردشگر ورودي به کشور فراهم کند.
وي در تشريح ظرفيتهاي گردشگري ايران به شهر سوخته و آثار به دست آمده از آن اشاره کرد و افزود: در شهر سوخته اولين انيميشن جهان و شواهدي از جراحي روي جمجمه به دست آمده است که بيانگر فرهنگ و تمدن کهن ايراني است و جاذبه اي منحصر بفرد براي گردشگران کشور محسوب مي شود.
اين مقام مسئول در معاونت گردشگري خاطر نشان کرد: ايران به کشوري چهار فصل معروف است و با سفري کوتاه مدت مي توانيد از سرد ترين نقطه کشور به گرم ترين نقطه کشور در منطقه شهداد برويد.
موسوي ضمن تشريح ساير جاذبههاي تاريخي و طبيعي کشور تصريح کرد: گردشگران ورودي به ايران از امنيت بالايي در سفر برخوردار هستند و اين امنيت را در ارتباط با مردم خواهيد ديد.
وي به تبليغات منفي سياسي عليه ايران،بحران اقتصادي و آنفلوآنزاي خوکي به عنوان عوامل تاثير گذار در کاهش ميزان گردشگرا ن ورودي به کشور در چند ماه اخير اشاره کرد و گفت: با اين وجود در سه ماهه ابتدايي سال جاري شاهد افزايش 25 درصدي گردشگران ورودي به کشور بوده ايم،در حاليکه ساير کشورها با افت گردشگر مواجه شدند.
اين مقام مسئول درمعاونت گردشگري سازمان ميراث فرهنگي خاطر نشان کرد: من آنچه در دنيا در رابطه با تاثير تحولات سياسي در کاهش ميزان گردشگران ورودي به کشور مطرح شده قبول ندارم،چراکه بحران اقتصادي در کاهش ميزان گردشگران ورودي به تمام کشورها تاثير گذار بوده است.
موسوي در رابطه با ايجاد زير ساختهاي گردشگري در کشور گفت: دولت جمهوري اسلامي ايران در چند سال اخير از سرمايه گذاران بخش خصوصي که علاقه مند فعاليت در زمينه احداث هتل هستند حمايتهاي خوبي کرده است.
موسوي به 8 سال جنگ تحميلي به عنوان مانعي براي توسعه زير ساختهاي گردشگري ايران اشاره کرد و افزود: هم اکنون بخش خصوصي در اين زمينه بسيار فعال است و به واسطه حمايت هاي دولت پيشرفتهاي خوبي داشته است.
وي همچنين به فعاليت سرمايه گذاران خارجي در حوزه گردشگري اشاره کرد و گفت: توسعه گردشگري نيازمند فرصت،سرمايه گذاري و تعامل دولت با بخش خصوصي است و از جذب سرمايه گذاران خارجي نيز استقبال مي کنيم.
موسوي اظهار داشت:آمادگي داريم زمينه سفر 5 تن از خبرنگاران دانمارکي را به ايران در قالب يک تور آشنا سازي فراهم کنيم تا از طريق معرفي جاذبه هاي ايران در دانمارک،زمينه را براي سفر هموطنان خود به ايران ايجاد کنند چراکه معتقديم خبرنگار مي تواند سفير بسيار خوبي در رسانه ها براي مردم يک کشور باشد.
وي افزود: از ديگر خواسته هاي ما قرار دادن اطلاعات گردشگري ايران روي سايت هاي گردشگري کشور دانمارک است تا مردم دنيا از اين طريق بيشتر با کشور ايران آشنا شوند.
موسوي همچنين خواستار تعامل هر چه بيشتر جامعه تخصصي تور گردانان ايران با اتحاديه تور گردانان اروپا براي ارائه بسته هاي سفر به ايران شد و گفت: با توجه به اينکه ايران از پتانسيل هاي بالايي در زمينه توريسم مذهبي و پزشکي برخوردار است لازم است در اين زمينه اطلاع رساني شود.
اين مقام مسئول در معاونت گردشگري از اين هيات دانمارکي دعوت کرد تا در دومين همايش بين المللي تور گردانان جهان که خردادماه سال آينده در تهران برگزاري مي شود شرکت کنند./115
انتهای پیام/