معاونت‌هاي سازمان ميراث فرهنگي براي صنايع‌دستي بسيج شوند

به گزارش ميراث آريا(chtn)، رئيس سازمان ميراث فرهنگي،‌ صنايع‌دستي و گردشگري کشور با حضور در بيست و پنجمين نشست شوراي معاونين و مديران کل حوزه رياست با بيان اين مطلب گفت:‌ صنايع‌دستي کشور ما در سه حوزه توليد، تجارت و مصرف با مشکلاتي روبرو است.

حميد بقايي تصريح کرد: با توجه به معضلاتي که ما در اين سه حوزه با آن روبرو هستيم به نظر مي‌رسد حل مشکلات بخش تجارت و فروش صنايع‌دستي از اهميت ويژه‌اي برخوردار است.

وي با اشاره به اينکه پيشنهاد سازمان ميراث فرهنگي براي حل اين مشکل حضور صنايع‌دستي در تمامي نمايشگاه‌هاي داخلي و در صورت امکان خارجي است، اظهار داشت: در بسياري از مناطق پتانسيل دار کشور محلي براي عرضه و نمايش صنايع‌دستي وجود ندارد که اين موضوع بايد مورد بررسي قرار گيرد.

معاون رئيس جمهور ادامه داد: با توجه به نقش موثر صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي با رزق و روزي مردم و فعاليت گسترده زنان در اين بخش رونق بازار فروش نتايج مثبت بسياري به همراه خواهد داشت.

بقايي با بيان اينکه فعاليت 75 درصدي زنان که به طور حتم بخشي از آن‌ها سرپرست خانوار هستند مسئوليت متوليان اين بخش را سنگين‌تر مي‌کند، گفت: حل مشکل بازار فروش و تجارت صنايع‌دستي مدت زمان مشخصي را نياز دارد اما به طور حتم حل شدني است.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري در ادامه اظهار داشت: براي رفع اين مانع و استفاده از ظرفيت تمامي بناهاي تاريخي که امکان عرضه صنايع‌دستي در آن‌ها وجود دارد همکاري و همياري تمامي معاونت‌هاي سازمان ميراث فرهنگي را نيازمنديم.

اين مقام مسئول اضافه کرد:‌براي رسيدن به اهداف صنايع‌دستي در بخش فروش و تجارت سازمان ميراث فرهنگي کشور خط شکني کرده و از همه ظرفيت‌هاي خود نهايت بهره برداري را مي‌کند.

وي با تأکيد بر اينکه استفاده از ظرفيت مراکز تاريخي کشور بايد با نظارت معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي کشور باشد، افزود: بخش خصوصي بهترين متولي براي راه اندازي غرفه‌هاي عرضه و فروش صنايع‌دستي خواهد بود.

حميد بقايي ياد آور شد: موزه‌هاي کشور نيز از امکانات خوبي براي عرضه صنايع‌دستي برخوردارند که با بررسي‌هاي کارشناسانه از ظرفيت‌هاي آن‌ها نيز استفاده خواهد شد./111

انتهای پیام/

کد خبر 1388071942