نگاه حمايتي ميراث‌بانان به باغ فرمانفرماي تجريش

رئيس سازمان ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري استان تهران در گفتگو با ميراث آريا(chtn) ضمن بيان اين مطلب افزود: محدوده باغ اصلي از شرق به خيابان شريعتي، از شمال به پلاک‌هاي هم‌جوار، از جنوب به کوچه کاشف(سليمان‌زاده) و از غرب به رزبان و کوچه هانيه و پلاک هم‌جوار محدود مي شود.

رمضان‌علي علي‌زاده شيرواني در ادامه خاطرنشان کرد:محدوده خانه صبار فرمانفرما که در بخش انتهايي شرق باغ اصلي قرار دارد از شرق به خيابان شريعتي، از جنوب به کوچه کاشف و از شمال و غرب به پلاک‌هاي هم‌جوار محدود مي شود.

وي با اشاره به اين‌که نخستين مالک باغ فرمانفرما عبدالحسين ميرزا يکي از رجال قاجار است اظهار داشت:عبدالحسين ميرزا فرمانفرما سالار لشکر نصرالدوله فرزند فيروز ميرزا نصرت الدوله درسال 1270 قمري برابر با 1231 شمسي در تهران متولد شد.

به گفته اين مقام مسئول در سازمان ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري استان تهران؛ عبدالحسين ميرزا فرمانفرما آموزش ابتدايي خود را زير نظر آموزش‌هاي پدر و مادرش حاجيه خانم هما در منزل آغاز کرد.

علي‌زاده ادامه داد:او پس از پايان تحصيلات ابتدايي به دستور ناصرالدين شاه وارد دارالفنون شد و در رشته نظام ثبت نام کرد.

وي در پاپان تأکيد کرد:اين بنا متعلق به دکتر صبار فرمانفرما است که در زمان حيات خود آن را وقف پژوهش انستيتو پاستور ايران کرد./118

انتهای پیام/

کد خبر 1388072854