سرپرست معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور با حضور در اين مراسم گفت: با توجه تلاشهاي صورت گرفته در توسعه و ترويج صنايعدستي و هنرهاي سنتي اميدواريم بتوانيم هر هفته در يک استان کشور نمايشگاههاي صنايعدستي برپا کنيم.
تهمينه دانيالي تصريح کرد: با برگزاري نمايشگاههاي صنايعدستي و هنرهاي سنتي فضاي مناسب براي معرفي، آموزش و احياي اين ميراث غني کشورمان ايجاد ميشود.
وي اضافه کرد: برگزاري اين نمايشگاهها ميتواند در کنار تعامل ميان هنرمندان به معرفي آثار برجسته هنري آنان در کشور کمک کرده و ظرفيتهاي مختلف استانها را معرفي و براي رشد و شکوفايي زمينههاي مناسبي ايجاد کند.
دانيالي با تأکيد بر سخنان رياست جمهوري در خصوص استفاده از تمام ظرفيتهاي موجود در اين صنعت عنوان کرد: با وجود قابليتهاي فراوان کشورمان اما ظرفيتهاي بالاي آن پنهان مانده است که بايد اين توانمنديها را در سطح ملي، منطقهاي و جهاني رشد داده و از آن به نحو شايسته استفاده کنيم.
اين مقام مسئول با اشاره به نقش آفريني استان قزوين در زمينه صنايعدستي تصريح کرد: استان قزوين با توجه به وسعت و تعداد هنرمنداني که دارد داراي ظرفيت بالايي براي اين نقش آفريني بوده به طوري که اکنون دو هزار و پانصد هنرمند متخصص در اين استان در 17 رشته خاص صنايعدستي فعاليت ميکنند.
وي آموزش و احياء صنايعدستي فراموش شده در کشور را مهم دانست و افزود: تلاش همه دست اندرکاران صنايعدستي و هنرهاي سنتي بر اين است که علاوه بر آموزش هنرهاي سنتي به نسل جديد، رشتههاي فراموش شده در کشور را شناسايي و براي احياء آن برنامههاي منسجم داشته باشند.
سرپرست اين معاونت با تقدير از هنرمندان و صنعتگران برجسته قزوين جايگاه استان را به نسبت امکانات و ظرفيتهاي موجود ميان استانهاي ديگر در کشور رتبه اول دانست.
تهمينه دانيالي خاطرنشان کرد: صنايعدستي قزوين با ساير استانها تفاوت داشته و اين تفاوت در داشتن نگاه علمي در توليد اين محصولات است ./111
انتهای پیام/