پور عصمتي افزود:همچنين درصدد هستيم با علومي که به کمک باستان شناسي ميآيد نمونه ها را بررسي و به منظور مشخص شدن تاريخ گذاري لايه ها به دانشگاه آکسفورد ارسال کنيم.
عضو هيات علمي پژوهشکده باستان شناسي با اشاره به گستردگي اين منطقه گفت:امسال از متخصصان دعوت شد تا لايه هاي اين مکان را بر اساس روش سيستماتيک و با استفاده از امواج الکترو مغناطيسي بررسي کنند.
به گفته اين باستان شناس پس از ارائه گزارش از سوي اين متخصصان مشخص شد که آثاري در قسمت جنوب غربي اين لايه وجود دارد که اميدواريم در آينده اي نزديک شرايط براي حفاري اين قسمت فراهم شود.
پورعصمتي با بيان اينکه مطالعات باستان شناسي به دليل وابستگي به ديگر مطالعات به زمان نياز دارد،گفت:با به دست آوردن اطلاعات تکميلي، گزارشي در اين راستا منتشر خواهد شد.
سرپرست هيات باستان شناسي کاوش لايه زيرين تپه باستاني نور تصريح کرد:در ابتداي کار هدف تنها مشخص کردن پيشينه بود ولي با داده هاي فرهنگي به دست آمده متوجه شديم که علاوه بر مشخص کردن پيشينه مي توانيم با يافتن پاسخي براي پرسش هاي موجود به باستان شناسي ايران کمک کنيم.
وي افزود:آثار به دست آمده در اين محوطه با آثاري همچون تپه حسنلو همزمان است که گوياي ارتباط تجاري و به دنبال آن تاثير در حوزه فرهنگي اين دو منطقه دارد همچنين نمونه سفال \"کورا ارس\" در اين محوطه کشف شده است که با توجه به اهميت آن، برنامه پژوهشي آينده بررسي حضور اين سفال در منطقه است.
پور عصمتي گفت:اين فصل از کاوش هاي باستان شناسي به دليل شرايط جوي تا 15 آذرماه ادامه خواهد داشت./117
انتهای پیام/