وي با اشاره به اينکه اين عمارت در گذشته مربوط به سازمان دارايي استان بوده است، اظهار داشت: در حال حاضر اين عمارت در اختيار سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان قرار دارد.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي اين استان ادامه داد: تجهيز و راه اندازي کارگاههاي صنايعدستي در عمارت دارايي پيش از اين اعتبار لازم را از سوي سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري کشور دريافت کرده است.
سليمان پور تصريح کرد: در نظر داريم در يک طبقه از ساختمان عمارت دارايي نسبت به راه اندازي کارگاههاي توليدي در رشتههاي دستبافتههاي داري، مصنوعات چرمي، مصنوعات چوبي و سنگي و چاورق دوزي اقدام کنيم.
وي تصريح کرد: همچنين در طبقه ديگر اين بناي تاريخي موزه آثار شاخص و برتر صنايعدستي را راه اندازي ميکنيم.
اين مقام مسئول با بيان اينکه بخشي از آثار برجستهاي که در کارگاههاي عمارت دارايي توليد ميشوند در قالب موزه مورد نظر به نمايش در ميآيند، گفت: البته تمامي آثار امکان راه يابي به اين بخش را ندارند و تنها آثار شاخص و خلاقانه به موزه صنايعدستي عمارت دارايي ميآيند.
شاپور سليمان پور در ادامه اظهار داشت: بر همين اساس ارتباط با مجموعه داران خصوصي را به منظور دست يابي به آثار شاخص و برتر صنايعدستي در دستور کار قرار دادهايم.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي زنجان خاطرنشان کرد: 44 قبضه از توليدات مرحوم حاج حسين فرجيان که مشتمل بر چاقو، شمشير، قداره و قلم تراش است خريداري شد.
وي يادآور شد: اين آثار با اعتباري بالغ بر 25 ميليون تومان که از محل اعتبارات استاني تأمين شده، خريداري شده است.
111/
انتهای پیام/