سيد رضا موسوي متذکر شد:بعد از صنعت نفت گردشگري حرف اول را مي زند و چهارمين صنعت دنيا صنعت گردشگري است و ميتواند تاثير بسياري بر اقتصاد تمام کشورهاي دنيا داشته باشد.
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي افزود: برآورد مي شود تا سال 2010 يک ميليارد نفر در تمام دنيا در حوزه گردشگري فعاليت کنند.
اين مقام مسئول در سازمان ميراث فرهنگي اضافه کرد:همچنين در امنيت بحث اقتصادي نيز مطرح است چون با ورود هر گردشگر دو شغل مستقيم و 6 شغل غير مستقيم شکل ميگيرد.
وي با بيان اينکه امنيت در گردشگري براي توسعه کشور بسيار پر اهميت است، متذکر شد:در اين زمينه مراکز اقامتي، آژانسها، راهنمايان تور بايد در مقوله گردشگري فعال باشند تا امنيت در اين حوزهها شکل گيرد.
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري خاطر نشان کرد:زماني سرمايه گذار تمايل مييابد که در کشوري سرمايه گذاري کند که امنيت در آن منطقه مهيا شود .
موسوي افزود:هر گردشگر وقتي به کشور وارد ميشود امنيت حرف اول را براي او مي زند اين امنيت مي تواند از بعد اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي و بهداشتي تعريف شود.
اين مقام مسئول در سازمان ميراث فرهنگي با اشاره به اينکه صنعت گردشگري صنعت بسيار حساس هست و با کوچکترين برخوردي دچار آسيب مي شود ،گفت: در حوزه گردشگري بايد به ابعاد اجتماعي و اقتصادي توجه ويژه اي شود چرا که اگر در حال حاضر بخواهيم بحث امنيت اجتماعي اين صنعت در نظر بگيريم به اين نتيجه مي رسيم که با اعلام بيماري آنفلوآنزا نوع \"آ\" گردشگري دنيا دچار رکود شده است و اين در کشور ما هم بي تاثير نيست
وي با بيان اينکه اينها جزء مواردي است که صنعت گردشگري دنيا را دچار آسيب مي کند،اظهار داشت:ما در سه ماهه اول سال 25 درصد نسبت به سال گذشته افزايش گردشگر خارجي داشتيم ولي با اعلام آنفلوآنزا نوع \"آ \"کشور ما با رکود مواجه شد.
موسوي تصريح کرد: ما معتقديم که تنها مقولهاي که ميتواند براي صلح و دوستي تمام کشورها حرف اول را بزند صنعت گردشگري است. هر کشوري که در دنيا گردشگر بيشتري به آن مراجعه ميکند کمتر دچار آسيب و تهاجمات ميشود.
معاون گردشگري اضافه کرد: در تمام کشورها سعي بر اين است که بخش امنيت را در کشورشان شکل دهند تا گردشگر و سرمايهگذار به راحتي در آن کشور حضور داشته باشند و سرمايهگذاري کنند.
وي ادامه داد:بر اساس يک نظر سنجي 90 درصد از گردشگران وقتي از ايران خارج ميشوند نسبت به کشور ما ديد مثبت دارند.
موسوي با بيان اينکه ايجاد کاروانسراهاي عباسي نشان دهنده گردشگري در ايران است، افزود: پروژه ايران ستيزي در تمام دنيا شکل گرفته است و ايران را در دنيا کشوري نا امن معرفي ميکنند تا گردشگر به ايران مراجعه نکنند.
وي اظهار داشت: افرادي که به کشور مسافرت ميکنند سفيراني براي معرفي ايران هستند و ما بايد ايران را کشوري امن و با ثبات معرفي کنيم.
اين مقام مسئول در سازمان ميراث فرهنگي همچنين تأکيد کرد: نيروي انتظامي در اين چند ساله بسيار تلاش کرده است و راه اندازي پليس گردشگر ميتواند به امنيت گردشگر کمک بکند.
وي ادامه داد: ايجاد يک همايش ديگر در حوزه امنيت، رسانه و گردشگري نياز است و
انعکاس اين همايشها در توسعه گردشگري کشور بسيار قابل اهميت است.
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي همچنين افزود: ايجاد فضايي در خصوص کارکردهاي امنيت و سرمايهگذاري در کشور نيازمند همدلي رسانهاي است که بايد شکل گيرد.
موسوي اضافه کرد: همه تلاشها در دنيا اين است که ايران را کشوري نا امن معرفي کنند که نيروي انتظامي بايد در اين زمينه تلاش کند و يکي از مقولههاي کاري خود را به بخش امنيت در گردشگري اختصاص دهد./104
انتهای پیام/