وي با بيان اينکه نگراني مردم در حوزه شهر تاريخي درهشهر دغدغه مسئولان هم است،خاطرنشان کرد:حرائم شهرها و بناهاي تاريخي بسيار مهم است و ما خواستار تعيين حريم توافقي مدنظر سازمان ميراث فرهنگي و مردم محلي البته با کارشناسي و طبق ضوابط و مقررات هستيم.
رحماني با بيان اينکه مردم بايد ميراث فرهنگي را بيشتر لمس کنند و اين امر نيز با نگاه اقتصادي و فرهنگي ميتواند ميسر شود،تصريح کرد: همچنين در حوزه اقتصادي اگر ميراث فرهنگي باعث رونق معيشت منطقه شود مردم نيز در حفاظت و حراست و نگهداري آن نيز اهتمام بيشتري خواهند داشت.
سرپرست استانداري ايلام با اشاره به اينکه تاريخ ايلام قدمت زيادي داشته و به هزاران سال قبل ميرسد،گفت:در تحقيقات صورت گرفته اين منطقه با توجه به موقعيتي که داشته مامن و پناهگاهي براي شيعيان بوده است.
وي ادامه داد: بنابراين انتظار اين است که به استاني که در امنيت پايدار به کشور کمک شاياني داشته و با توجه به اينکه بيشترين مرز مشترک را نيز داشته از استان هاي امن کشور محسوب مي شود،توجه ويژهاي از سوي مسئولان به اين مردم صورت گيرد.
رحماني ضمن تقدير از فعاليت سازمان ميراث فرهنگي طي يکسال گذشته در استان ايلام اظهار داشت:خوشبختانه طي اين مدت شاهد اقدامات مثبتي در استان بودهايم از جمله بحث توسعه زيرساختهاي گردشگري و اين از نکات مهم دولت در اين استان بوده است.
سرپرست استانداري ايلام يادآور شد: بنابراين ميطلبد مردمي که چه در انقلاب و چه در جنگ تحميلي زحمات زياد و رنجهاي بيشماري کشيدهاند در حل مسائل و مشکلات موجود در شهر تاريخي دره شهر نيز به آنها کمک شود./117
انتهای پیام/