وي اضافه کرد: اين تورها به صورت هفتگي از سوي دفاتر خدمات مسافرتي استان برگزار ميشود و دفاتر خدمات مسافرتي با دريافت هزينه در قالب سفرهاي ارزان قيمت به سطح شهرستانهاي استان تور ميبرند.
معاون گردشگري استان مرکزي راهاندازي تورهاي گردشگري روستايي را از ديگر اقدامات مهم معاونت گردشگري استان عنوان کرد و بيان داشت: تورهاي گردشگري روستايي نيز از سوي اداره کل ميراث فرهنگي استان و با مشارکت خانه جهانگردي استان، حوزه مشاوران جوان اداره کل ميراث فرهنگي و دفاتر خدمات مسافرتي استان و به مقاصدي همچون شازند، محلات، نراق، دليجان و خمين برگزار ميشود.
رضواني اظهار داشت: تورهاي گردشگري روستايي نيز به طور منظم برگزار ميشوند مگر زماني که به دليل شرايط جوي ناپايدار امکان برگزاري اين تورها ممکن نباشد؛ تا کنون نيز استقبال از تورها خوب بوده است و بيشتر جوانان و دوستداران طبيعت از اين تورها استفاده مي کنند.
وي اضافه کرد: به دنبال راه اندازي تورهاي استانگردي ساماندهي خانههاي روستايي را نيز در دستور کار قرار گرفت و به کمک دهياريها تعدادي از خانهها در روستاهاي هدف و به منظور ميزباني از گردشگران شناسايي و ساماندهي شده است.
به گفته وي؛ در اين خانهها با غذاهاي محلي از گردشگران پذيرايي ميشود و هزينه آن بر عهده دفاتر خدمات مسافرتي است. همچنين اين طرح با ايجاد اشتغال در روستاها، روستائيان را وارد مقوله اقتصاد گردشگري ميکند.
معاون گردشگري استان مرکزي در رابطه با اجراي طرح ساماندهي اماکن اقامتي خصوصي و استيجاري در اين استان گفت: از آنجا که استان مرکزي به معناي واقعي استان گردشگرپذيري نيست، بنابراين تمامي شهرستانهاي استان از ظرفيتهاي لازم براي اجراي طرح ملي ساماندهي اماکن اقامتي خصوصي و استيجاري برخوردار نيستند.
وي تصريح کرد: در حال حاضر اين طرح در شهرهاي محلات، تفرش، شازند و کميجان اما به طور متمرکز در محلات در دست اجرا است. کار شناسايي و ساماندهي خانهها نيز از سوي اداره کل ميراث فرهنگي استات انجام و براي آنها شناسنامه و مجوز صادر ميشود./115
انتهای پیام/