اشتغال زنان در صنايع‌دستي براي نظام اهميت دارد

به گزارش ميراث آريا(chtn)، معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي کشورمان با حضور در اولين نشست نمايندگان امور بانوان سازمان‌ها و دستگاه‌هاي دولتي در دولت دهم با بيان اين مطلب گفت: زنان همچنين با اشتغال زايي مي‌توانند نقش مؤثري در ارتقاء وضعيت اقتصادي خانوارها داشته باشند.

تهمينه دانيالي ادامه داد: بر اساس بر آوردهاي انجام شده در معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي بيش از 70 درصد فعالان اين حوزه را زنان تشکيل مي‌‌دهند.

وي تصريح کرد: صنايع‌دستي در کشور بيش از 250 رشته و 15 زير گروه را شامل مي‌شود که جمعيتي بالغ بر 2 ميليون و 500 هزار نفر به صورت متمرکز در اين زمينه مشغول به فعاليت هستند.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي با اشاره به اينکه گروه هدف اين معاونت را بيش از يک ميليون و 700 هزار نفر تشکيل مي‌دهند، اظهار داشت: موضوع توانمندسازي و اشتغال زايي اين گروه براي نظام جمهوري اسلامي اهميت فراوان دارد .

دانيالي اضافه کرد: با تکيه بر سخن مقام معظم رهبري که هميشه فصل الخطاب بوده بايد مسأله صنايع‌دستي جدي گرفته شود و به آن توجه ويژه داشت.

اين مقام مسئول با تأکيد به نقش اطلاع رساني اقلام و توليدات صنايع‌دستي در طول تاريخ کشورمان، گفت: زماني که صنايع‌دستي خود را با زمانه تطبيق دهد ماندگار مي‌شود و به طور حتم انتقال دهنده پيام خواهد بود و به عنوان يک رسانه کاربرد دارد.

وي در ادامه اظهار داشت: راهکارهاي اجرايي مشترکي ميان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، وزارت بهداشت، مرکز امور زنان و خانواده، با محوريت سازمان ميراث فرهنگي مي‌توان در نظر گرفت که حمايت از رسانه‌ها براي اشاعه و گسترش فرهنگ صنايع‌دستي از جمله اين راهکارها است.

اين استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: در خواست من از تمام فعالان عرصه زنان اين است که در آموزش و ترويج صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي که ريشه در باورها و فرهنگ ملي و اسلامي کشورمان دارد، کوشا باشند.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 1388110313