مديرمسئول روزنامه ايران در اين پرونده به دليل چاپ مطلبي تحت عنوان «وابستگي گروه جنجالي دفزني به سازمان تبليغات»، با شکايت مدير حقوقي سازمان تبليغات اسلامي به نشر مطالب خلاف واقع متهم شده بود.
مدير حقوقي سازمان تبليغات درباره شکايت خود گفت: چاپ اين مطلب در روزنامه ايران موجب تشويش اذهان عمومي شده و انتساب اين گروه به سازمان تبليغات اسلامي خلاف واقع بوده است.
کاوه اشتهاردي، مدير مسئول روزنامه ايران نيز ضمن ارائه اسنادي به اعضاي هيأت منصفه و رئيس دادگاه در دفاع از خود اظهار داشت: در ابتدا تأسف خود را از اينکه بعد از سه سال و نيم اولين جلسه دادگاه عليه اينجانب با شکايت سازمان تبليغات اسلامي مطرح شده است ابراز ميدارم. من چندين سال در خبرگزاري اين سازمان فعاليت کردم و قطعاً به شأن و جايگاه سازمان تبليغات اسلامي آگاه هستم اما متأسفانه وقتي اين نهادها خود را وارد منازعات سياسي ميکنند از روزنامهاي که وظيفه اطلاعرساني دارد نميتوان انتظار داشت که وظيفه خود را انجام ندهد و هيچ مطلبي را منعکس نکند.
وي گفت: در چاپ اين مطلب نه دفاعي کرديم و نه آن را محکوم کرديم بلکه فقط بيان کرديم که اين گروه تحت پوشش و وابسته به حوزه هنري سازمان تبليغات است که براساس مستندات و مدارک موجود کسي نميتواند منکر آن شود. مجوز اين گروه دفزني با سربرگ حوزه هنري استان کردستان بوده که در آن گواهي شده که اين گروه دفزني وابسته به حوزه هنري است و در مناسبتهاي آييني فعاليت ميکند و در اين نامه صراحتاً اين وابستگي قيد شده است. اشتهاردي به وجود تفاهمنامه بين اين گروه دفزني و سازمان ميراث فرهنگي اشاره کرد و گفت: در بند 4 قرارداد فعاليتهاي اين گروه آمده که اين گروه داراي مجوز است.
همچنين مسئول اين گروه دفزني «نواي چهل دف اخوان» در مصاحبهاي با CHTN عنوان کرده است که مجوز خود را از حوزه هنري دريافت کرده است. علاوه بر اين نامهاي خطاب به رئيس سازمان ميراث فرهنگي وجود دارد که در آن آمده اين گروه دفزني داراي مجوز است.
اشتهاردي تصريح کرد: همين حالا در سايت حوزه هنري در لينک دفاتر استاني حوزه هنري در استان کردستان در بخش معرفي واحد موسيقي در صفحه اول در بند 7 آمده است که تشکيل گروه 40 نفره دفنوازي متشکل از 15 نفر از بانوان و 25 نفر از آقايان بوده و خود اين سايت به معرفي اين گروه پرداخته است. همچنين در بخش موفقيتها در بند 4 نيز کسب رتبه توسط گروه آقايان و خانمها ذکر شده است.
مدير مسئول روزنامه ايران در آخرين دفاع خود گفت: هرگونه سوءنيتي را در انتشار اين مطلب رد ميکنيم و به غير از اطلاعرساني قصد و نيت ديگري نداشتيم و پيگيري اين خبر به واسطه ارسال جوابيه آنها بوده است و پاسخ آنها را عنوان کردهايم.
سيامک مدير خراساني قاضي شعبه 76 دادگاه مطبوعات در آينده نزديک بر اساس نظر اعلام شده هيأت منصفه ، رأي خود را درباره اتهام مطروحه صادر خواهد کرد.
سال گذشته و پس از اجراي مراسم جنجالي دفزني همراه با حمل قرآن در يکي از همايشهاي سازمان ميراث فرهنگي، تبليغات فراواني عليه اسفنديار رحيم مشايي به راه افتاد، اما روزنامه ايران با انتشار اسنادي، وابستگي اين گروه به حوزه هنري سازمان تبليغات اسلامي را علني ساخت.
در خبري که در تاريخ 28 آبان 1387 در ستون ديگه چه خبر روزنامه ايران منتشر شده و مورد شکايت سازمان تبليغات اسلامي قرار گرفت آمده بود: « اجراي مراسم دفزني همراه با حمل قرآن در يکي از همايشهاي سازمان ميراث فرهنگي در حالي طي روزهاي اخير بار ديگر جنجالساز شده و نام مشايي را دوباره بر سر زبانها انداخته که اين گروه دفزني و مداحي تحت پوشش و وابسته به حوزه هنري سازمان تبليغات اسلامي است. محمد شريف شريفي رئيس حوزه هنري کردستان در نامهاي با اشاره به وابستگي اين گروه به حوزه هنري سازمان تبليغات، تأکيد کرده که اين گروه برابر رعايت ضوابط و شئون اسلامي فعاليت ميکند.»/105
انتهای پیام/