ويدا توحدي ادامه داد: مردم افغانستان و ايران به لحاظ زبان، فرهنگ و صنايعدستي مشترکات بسياري با هم دارند.
وي با اشاره به اينکه معادن سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي بسيار غني در کشور افغانستان فعال است، اظهار داشت: به دليل نبود تکنولوژيهاي کافي در اين کشور، امکان فرآوري سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي وجود ندارد.
مدير کل توسعه و ترويج اين معاونت تصريح کرد: معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي در همين جا آمادگي خود را براي سرمايه گذاري در عرصه فرآوري سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي افغانستان اعلام ميکند.
توحدي اضافه کرد: با تکيه بر نيروي خوب و کارآمد زنان افغانستان چون بانوان ايراني، عرصه لازم براي فعاليت اين قشر در بخش فرآوري سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي وجود دارد.
اين مقام مسئول در ادامه اظهار داشت: ايران آمادگي دارد روي معادن سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي شما سرمايه گذاري کند تا شاهد صادرات بي رويه سنگهاي طبيعي و غير فرآوري شده از اين کشور نباشيم.
وي با بيان اينکه در بخش بافتههاي داري و نساجي نيز دو کشور با يکديگر نزديکي بسياري دارند که با ارسال اطلاعاتي از وضعيت زنان فعال در افغانستان در اين بخش، توسط معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي برنامه ريزي مناسبي انجام ميشود.
مدير کل توسعه و ترويج معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي افزود: تشکيل تشکلي مردم نهاد ميان افغانستان و ايران در بخش صنايعدستي، هرگونه همکاري و برنامه ريزي مشترک را راحتتر ميکند./111
انتهای پیام/