وي يادآور شد: در سال 88 و تا پايان اين سال ميزان منابع درآمدي حاصل شده از محلهاي غيربليتي حدود پنج درصد کل اعتبارات خواهد شد.
ربيعي اضافه کرد: پيشبيني ما اين است که با توجه به افزايش تعداد ايستگاهها و افزايش تعداد مسافران روزانه و توجهي که به ايستگاههاي مترو صورت ميگيرد، در سال آينده مبلغ درآمدها از محلهاي غيربليتي به بيش از شش درصد افزايش يابد.
وي با بيان اين که رقم بيشتر از اين ميزان مورد انتظار متروي تهران نيست، ادامه داد: در متروهاي کشورهاي ديگر نهايتا تا 10 درصد کل اعتبارات مورد نياز مترو را از طريق محلهاي غيربليتي تامين ميکنند و رسيدن به شش تا هفت درصد کل منابع درآمدي از اين طريق براي متروي تهران مناسب و قابل قبول است.
مدير عامل شرکت بهرهبرداري متروي تهران تصريح کرد: بسياري از پارکينگهاي ايستگاههاي مترو متعلق به شرکت بهرهبرداري متروي تهران نيست و توسط شهرداري تهران به عنوان بخشي از محيط شهري اداره ميشود به همين دليل منابع زيادي از طريق پارکينگهاي اطراف مترو براي ما در نظر گرفته نميشود.
بر اساس قانون حمل و نقل عمومي شرکت بهرهبرداري متروي تهران منابع درآمدي خود را از مبالغ دريافتي دولت، شهرداري تهران و درآمد فروش بليت تامين ميکند و محلهاي درآمدي غيربليتي شامل اجاره غرفههاي تجاري، تبليغات محيطي در ايستگاههاي مترو و قطارها و پارکينگها بخش جديدي است که در چند سال اخير تا حد قابل قبولي به درآمدهاي متروي تهران کمک کرده است. /100
انتهای پیام/