حميد بقايي افزود:ايران و ترکيه از نظر گردشگري نسبت به سال 83 تغيير بسياري کردهاند و جا دارد يک تفاهم نامه جديدي را ميان دوکشور منعقد کنيم.
وي اضافه کرد: همچنين در بخش آموزش گردشگري در ايران ميتوانيم تفاهم نامه هايي را به امضا برسانيم.
وي با بيان اينکه در رابطه با سرمايه گذاري بسترهاي خوبي در اين حوزه آماده کردهايم ،اضافه کرد: با اين روش مي توانيم نحوه سرمايهگذاري طرفهاي ترک را در مناطق آزاد ايران و ساير نقاط گردشگري کشور تسهيل کنيم.
بقايي افزود: کميته مشترک براي اجرايي کردن تفاهم نامه به امضا رسيده را، راهاندازي ميکنيم.
وي خاطر نشان کرد: پيشنهاد مشخص من بحث جا ده ابريشم است که پروژه خوبي است و قدمت تاريخي دارد.
وي افزود: جاده ابريشم محور گردشگري شرق و غرب محسوب ميشود و مي توانيم گردشگران ايران را از خاک ترکيه وارد ايران کنيم و در اين مسير بسرمايهگذاريهاي مشترک ميتواند اتفاق بيفتد و اين امر يک برند بين المللي براي ايران و ترکيه است.
بقايي افزود: اگر بخواهيم گردشگري فرهنگي را ميان دو کشور توسعه دهيم بهتر است يک موضوع خاص گردشگري فرهنگي تعريف کنيم.
وي با بيان اينکه خوشبختانه مسير جاده ابريشم يک مسير صرفا تاريخي و فرهنگي نبوده است، تصريح کرد: اين مسير يک مسير زيارتي هم تلقي ميشود، اين جاده از مرو وارد خاک ايران ميشود شهر مشهد را تحت پوشش قرار ميدهد و به شهر استانبول ادامه پيدا ميکند.
بقايي افزود: ميتوانيم اين مسير را در دستور کار خود قرار دهيم و براي اجرايي شدن برگزاري تورهاي گردشگري در اين مسير يک جدول زمانبندي براي خودمان تعيين کنيم.
وي ادامه داد:در اين مسير نياز به ساخت هتل نداريم بلکه تعداد زيادي کاروانسرا در خاک ايران و مسير ترکيه وجود دارد که مرمت کرديم و ميتوانيم برنامهريزي کنيم که مسافران ايراني و ترک و ساير کشورها در اين مسير قرار گيرند و شهرهاي اصفهان و شيراز و نقاط ديدني مارا ببينند.
بقايي همچنين تاکيد کرد: شهرهاي زيارتي در اين مسير وجود دارند که گردشگران ميتوانند از اين مسير بازديد کنند./104
انتهای پیام/