اتکا به بخش خصوصي راهکار توسعه صنعت گردشگري

به گزارش ميراث‌آريا(chtn) اسدالله کريمي؛ مدير عامل سازمان منطقه آزاد کيش در اولين روز از همايش بين‌المللي هتلداري در جمع خبرنگاران ضمن بيان اين مطلب افزود: صنعت گردشگري يکي از ارزشمندترين بخش‌هاي خدماتي به شمار مي‌رود تا جايي که گردش مالي اين صنعت در حال حاضر از ديگر صنايع فزوني يافته است.

وي افزود: گردش مالي صنعت گردشگري تا جايي است که اگر تنها يک درصد از آن به اين بخش اختصاص يابد سالانه مي‌توان به 20 ميليارد دلار دست يافت که بهبود و ساماندهي را براي هر کشوري به ارمغان مي‌آورد.

کريمي با بيان اينکه اگر بخواهيم سهمي از درآمد گردشگري را داشته باشيم بايد زيرساخت‌هاي لازم را همچون اماکن اقامتي و هتل‌هاي بيشتر فراهم سازيم، يکي از دلايل عدم جذب گردشگر در سفرهاي تفريحي را تفاوت در کيفيت هتل‌هاي داخل کشور در مقايسه با هتل‌هاي خارج از کشور عنوان کرد.

وي تصميم‌گيري‌هاي جديد در گردشگري، کاهش دغدغه بخش خصوصي، برنامه‌ريزي براي جذب گردشگران و آموزش نيروهاي متخصص با استفاده از فناوري‌هاي نوين را از عوامل تاثيرگذار در ارتقا صنعت گردشگري ايران و يافتن جايگاه آن در سطح جهاني برشمرد.

کريمي با بيان اينکه مناطق آزاد کشور همواره در بحث گردشگري مطرح بودند، بيان داشت: در اين ميان کيش با توجه به اهميتي که دارا بوده است توانسته به زيرساخت‌ها و طرح‌هاي جامع راهبردي، ‌بهره‌برداري و برنامه‌ريزي کوتاه‌مدت، ‌ميان‌مدت و بلند مدت دست يافته که طرح جامع چشم‌انداز منطقه را مشخص مي‌کند.

مديرعامل منطقه آزاد کيش مرجاني بودن اين جزيره، وجود نزديک به 50 هتل با 9 هزار و 500 تخت، حدود 60 رستوران،‌ مراکز تفريحي و تجاري متعدد، ‌نزديکي به کشورهاي عربي، ‌برقراري بيش از 10 پرواز در روز به کشورهاي خارجي و عدم درخواست رواديد از اتباع خارجي را از عوامل موثر براي جذب گردشگر و توسعه صنعت گردشگري در اين منطقه عنوان کرد.

وي با تاکيد بر لزوم افزايش گردشگران اين جزيره به روز رساني و استانداردسازي هتل‌ها، استفاده از توانمندي بخش خصوصي و ‌آموزش نيروي کار متخصص در هتل‌ها را از مهمترين عوامل تاثيرگذار در افزايش ميزان گردشگران اين جزيره عنوان کرد.

/115

انتهای پیام/

کد خبر 1388120141