تهمينه دانيالي ادامه داد: به نظر ميرسد با سرمايه گذاري در اين عرصه که چندان هزينه بردار نيست بتوان گامي موثر در رشد و اعتلاي اشتغالزايي کشور برداشت.
وي با اشاره به اينکه به اين دليل که صنايعدستي زماني زير مجموعهاي از وزارت صنايع و معادن کشور بوده است قوانين موجود مربوط به همان زمان است، اظهار داشت:حال که صنايعدستي و هنرهاي سنتي به جايگاه حقيقي خود بازگشته است قوانين بايد با اهداف فعلي آن همسو باشد.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشورمان افزود: در حال حاضر وضعيت نا مشخص صدور مجوزهايي که براي هنرمندان و صنعتگران صادر ميشود ناشي از مشکلاتي است که در همين قوانين وجود دارد.
دانيالي اضافه کرد: به نظر ميرسد وضعيت نامعلوم فرآوري سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي نيز نشأت گرفته از همين مشکلات است که بايد راهکارهاي صحيح با حضور مسئولان و کارشناسان هر دو بخش براي آنها سنجيده شود.
اين مقام مسئول تأکيد کرد: صنايعدستي و هنرهاي سنتيي کشورمان از سابقه 7 هزار ساله برخوردار است و مانند صنعت خودرو سازي نيست که در سالهاي اخير در ايران جان گرفته باشد.
وي با بيان اينکه در حال حاضر مشخص کردن وضعيت قوانين حوزه هنرهاي سنتي و صنايعدستي براي اين معاونت از اهميت بسياري برخوردار است، گفت: نگاه ما به عرصه صنايعدستي و هنرهاي سنتي و به ويژه سنگهاي قيمتي که در حوزه فعاليت هر دو بخش است، به عنوان مواريث فرهنگي و تاريخي است که بايد حفظ شود.
اين استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: تعريف صحيح ما از وضعيت صنايعدستي و هنرهاي نقش موثري در حل مشکلاتي دارد که هنرمندان و اصناف مختلف صنايعدستي امروز با آن روبرو هستند.
111/
انتهای پیام/