وي ادامه داد: با تکيه بر تأکيدات رهبري مبني بر طراحي پوششي مناسب با باورهاي ملي و ديني، معاونت صنايعدستي اشاعه فرهنگ پوشش برپايه طرحهاي سنتي و صنايعدستي را مورد تأکيد قرار داد.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي با اشاره به اينکه پوشش بانوان شاغل صنايعدستي بر پايه مجموعهاي از تحقيقات و پژوهشهاي مختلف طراحي شده ، اظهار داشت: يکي از طراحان و استادان دانشگاه الزهرا با همفکري کارکنان اين معاونت و استادان دانشگاه اقدام به طراحي اين پوشش کرده است.
دانيالي اضافه کرد: اين طرح دو رويکرد مهم الگوبرداري از پوششي که نشاندهنده مواريث فرهنگي و ديني باشد و همچنين جلوگيري از تهاجم فرهنگي را مطرح ميکند.
وي در ادامه اظهار داشت: اين طرح اوليه به طبع نقاط ضعفي را به همراه خواهد داشت که از تمامي صاحبنظران و استادان ميخواهيم ما را در به نتيجه رسيدن به طرح نهايي ياري کنند.
اين استاد دانشگاه با بيان اينکه با تکيه بر سياستهاي نظام جمهوري اسلامي ايران و دولت دهم به خصوص در حوزه فرهنگي اميدواريم شاهد نمود بيش از پيش طرحهاي سنتي و صنايعدستي در لباس کارکنان باشيم.
دانيالي تأکيد کرد: به نظر ميرسد اين پوشش امکان فعاليت فارغ البال کارکنان صنايعدستي را به دليل برخورداري از تنوع رنگ، طرح و حفظ عفاف و حجاب به وجود آورد.
اين مقام مسئول افزود: چندي پيش چادر به عنوان حجاب برتر در کشورمان به ثبت ملي رسيد و طراحي پوشش جديد در کنار آن زمينه ساز الگو سازي فرهنگي و ملي در آينده خواهد شد.
وي خاطرنشان کرد: يکي از منويات مقام معظم رهبري حضورمان در عرصههاي مختلف اجتماعي است که اگر بخواهيم اين حضور مستدام باشد بايد پوششي که نشاندهنده مواريث فرهنگي و الگوهاي ديني باشد، طراحي شد.
تهمينه دانيالي يادآور شد: اميد است با حرکت اوليهاي که توسط معاونت صنايعدستي به اين سمت برداشته شده، شاهد رويدادهاي تازهاي در طراحي لباس کارکنان باشيم.
111/
انتهای پیام/