ريين قابليت سرمايه گذاري گردشگري را داراست

به گزارش ميراث آريا(chtn) به نقل از روابط عمومي ميراث فرهنگي صنايع دستي وگردشگري خراسان شمالي ، سه منطقه ريين، فيروزه و پاقلعه از مناطق دور دوم سفر رياست جمهوري در اين کارگروه با توجه به موقعيت جغرافيايي و جاذبه هاي گردشگري به تصويب رسيدند.

علي کاظمي مدير کل اين اداره با بيان قابليت هاي اين مناطق گفت: هر منطقه با توجه به موقعيتي که دارد گردشگر خاص خودرا مي طلبد و لزوما نيازي به آماده کردن برخي از زيرساخت ها هم ممکن است در برخي از مناطق نباشد ونبايد نگران ايجاد تمام زيرساخت ها در منطقه بود.

وي 15 منطقه نمونه گردشگري ريين،بازخانه،پاقلعه ،فيروزه، بيدواز ،ميلانلو ،اوغاز، اسطرخي ،گلول،قرخود، شيرآباد، يامان داغي، کشانک، تخت ايران ومياندشت را از مصوبات دور دوم دانست و اعتبار تخصيص يافت جهت مطالعات اوليه را 600ميليون ريال عنوان کرد.

کاظمي در دفاع از منطقه نمونه فيروزه مصوبه دوره دوم سفر رياست جمهوري گفت:در اين منطقه پيشينه منطقه بنابر مستندات موجود و تحقيقات محلي موردمطالعه قرار گرفته و مراحل شکل گيري ،مشخصات دقيق جغرافيايي منطقه و ويژگي هاي اقليمي و محيط زيستي، وضعيت آب و هوايي ، پوشش گياهي و حيات وحش و وضعيت منطقه به لحاظ مواجه با مخاطرات طبيعي به طور کامل مورد بررسي قرار گرفته است.

وي گفت: يکي ديگر از ويژگي هاي منطقه که در انتخاب آن به عنوان منطقه نمونه گردشگري حائز اهميت بوده است وضعيت راه ها و مسيردسترسي به منطقه ويژه گردشگري بوده است که مطالعات لازم صورت گرفته است.

مشاور طرح مناطق ريين فيروزه و پاقلعه نيز طرح هاي قابل اجرا در اين مناطق را احداث مهمانپذير ، مهمانسرا ،ويلاهاي خصوصي -اجاره اي ، رستوران و.. عنوان کرد.

احمدرضا عفتي سرپرست معاونت عمراني نيز ماندگار مسافر در استان را يکي از مسائل مهم دانست و در رابطه با روستاي هدف گردشگري ريين گفت: اين روستا به دليل موقعيت جغرافيايي ، آب وهواي معتدل، قرار گرفتن در بين رشته کوه هاي آلادغ وتنوع سنگها قابليت سرمايه گذاري وجذب گردشگر را داراست.
شايان ذکر است هم اکنون مطالعات کليه مناطق انجام شده که پس از بررسي در کارگروه وتصويب مناطق به سازمان مرکزي جهت انجام مراحل بعدي ارسال مي شود./106

انتهای پیام/

کد خبر 1388121116