وي با اشاره به اينکه اين اداره کل ساماندهي مناسبي در خصوص مراکز آموزش صنايعدستي انجام داده است، اظهار داشت: در حال حاضر 521 مرکز در سراسر کشور به آموزش رشتههاي صنايعدستي و هنرهاي سنتي مشغولند.
مدير کل آموزش و حمايت از توليد اين معاونت ادامه داد: 189 مرکز به صورت موقت، 185 مرکز به شکل استيجاري و 147 مرکز نيز در تملک سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري کشور به آموزش رشتههاي صنايعدستي مشغول هستند.
رحمتي تصريح کرد: فعاليت اين تعداد از مراکز آموزشي زمينه ساز فعاليت پر قدرت در حوزه آموزش توسط معاونتهاي صنايعدستي و هنرهاي سنتي استاني ميشود.
وي تأکيد کرد: در همين راستا با سازمان آموزش فني و حرفهاي وارد مذاکره شدهايم و از اين پس در سطح استانها آزمون تأييد مهارت و صدور گواهي آموزش برگزار ميشود.
اين مقام مسئول با بيان اينکه در طول سالهاي گذشته بودجه قابل توجهي از اعتبارات استانها به آموزش اختصاص داده شده، گفت: طي برآوردهاي انجام شده بيش از 80 درصد اعتبارات استاني به آموزش اختصاص دارد.
مدير کل آموزش و حمايت از توليد در ادامه اظهار داشت: معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي در سال آتي اولويت آموزش را بر رشتههاي بومي قرار داده است.
رحمتي اضافه کرد: آموزش رشتههاي صنايعدستي به سمت کمي شدن حرکت نميکند بلکه در نظر داريم آموزشها را کيفي کنيم.
وي خاطرنشان کرد: 89 درصد آموزش رشتههاي صنايعدستي ما در سطح استانها با شاغلان آن هيچ ارتباطي ندارد بنابراين اشتغالزايي هدف اول ما خواهد بود.
111/
انتهای پیام/