به گزارش ميراث آريا(chtn) وي اين خبر را در پي آن اعلام کرد که پنج روزپيش کميسيون تلفيق بودجه مجلس با درخواست40هزارميليارد توماني دولت از محل آزادسازي يارانه ها مخالفت کرد وآن را به 20 هزار ميليارد تومان کاهش داد.

ميرتاج الديني در اين باره گفت: برخي پيشنهاد کرده‌اند که رييس‌جمهور جهت ارايه توضيحات بيشتر در مورد استدلال دولت در ارتباط با درآمد يارانه اي 40 هزار ميليارد توماني در صحن علني مجلس حضور پيدا کند که البته هنوز اين موضوع نهايي نشده و فقط در حد پيشنهاد است.

وي افزود: ما اميدواريم که نمايندگان مجلس در صحن علني مباني و استدلال دولت در ارتباط با درآمد 40 هزار ميليارد تومان دولت ناشي از هدفمند کردن يارانه‌ها را بپذيرند و اين مقدار تصويب شود.

معاون پارلماني رييس‌جمهور در عين حال از تداوم رايزني هاي دولت با بدنه مجلس خبر داد و گفت: رايزني‌ها دولت با نمايندگان مجلس شوراي اسلامي در مورد بحث تصويب 40 هزار ميليارد تومان درآمد دولت ناشي از اجراي هدفمند کردن يارانه‌ها ادامه داد.

وي به برگزاري \"نشست‌هاي مشترک کارشناسي با نمايندگان مجلس\" در اين ارتباط اشاره کرد و ادامه داد: من خود نامه‌اي در اين ارتباط خطاب به نمايندگان مجلس نوشته‌ام و قراراست وزير اقتصاد و دارايي نيز طي گزارشي مباني کارشناسي دولت در اين ارتباط را توضيح دهد. وي همکاري کميسيون تلفيق با دولت را در بررسي لايحه بودجه 89 را مناسب دانست و گفت: اميدواريم اين همکاري در صحن علني مجلس در يک فضاي کارشناسي و صميمي ادامه پيدا کند.

وي با بيان اين‌که \"دولت تمام تلاش خود را به کار مي گيرد تا موانع اجراي لايحه هدفمند کردن يارانه‌ها را براي نمايندگان مجلس توضيح دهد و آن‌ها را رفع کند\"، گفت: فصل‌الخطاب از نظر قانون مجلس و شوراي نگهبان هستند و در صورت تصويب قانوني بايد دولت آن را اجرا کند.

البته پيشتر نيز ،معاون پارلماني رييس جمهور از احتمال حضور احمدي نژاد حضور در کميسيون تلفيق خبرداده بود که به جاي وي ر وزير اقتصاد و دو معاون احمدي نژاد در کميسيون تلفيق حاضر شدند که در نهايت کميسيون تلفيق ، درآمد يارانه اي دولت را به20 هزار ميليارد تومان کاهش داد.

از سوي ديگر پس از زمان تصويب رقم درآمد يارانه اي دولت (در روز سه شنبه گذشته)، ميرتاج الديني از تداوم تلاش دولت براي جلب نظر نمايندگان مجلس به خواسته دولت خبر داده بود.

شمس الدين حسيني، وزير اقتصاد نيز که به گفته ميرتاج الديني قرار است گزارشي خطاب به نمايندگان مجلس بنويسد، در گفتگو با روزنامه دولت («ايران») از اصرار قوه مجريه بر افزايش رقم درآمدي از محل آزادسازي قيمت ها خبر داده است.

وي تعيين اين رقم را کاملاً کارشناسي دانسته و درباره روند مخالفت کميسيون تلفيق با تصميم دولت گفته است: درآمد پيش‌بيني شده دولت در اين رابطه تنها با يک رأي منفي از کسب حدنصاب لازم در رأي‌گيري باز ماند، اما دولت پيشنهادهاي خود را پيگيري خواهد کرد و فکر مي‌کنيم نمايندگان بايستي در رابطه با تحقق رقم پيشنهادي دولت جهت اجراي منطقي طرح، تلاش کنند.

حسيني گفت: طرح هدفمند کردن يارانه‌ها و درآمد پيش‌بيني شده دولت هم به منظور جبران عواقب احتمالي اين طرح در مسير اجرا انديشيده شده است و از اين جهت لازم است تا مجلس، دولت را در مسير اجراي موفق قانون هدفمند کردن يارانه ها ياري دهد.

به گفته وزير اقتصاد، ممکن است در صورت عدم تصويب رقم 40 هزار ميليارد تومان، اجراي اين طرح با برخي از موانع روبه‌رو شود.موانعي که او در توضيحشان گفته است: به هر حال اصلاح قيمت‌ها در جامعه، مي‌تواند منجر به تغيير در قدرت خريد افراد و خانوارها گردد.

به همين دليل هم حسيني تاکيد کرده است که پيش‌بيني حفظ و افزايش قدرت خريد افراد جامعه و خانواده‌ها در لايحه بودجه 89 لحاظ شده و به همين دليل دولت بر 40 هزار ميليارد تومان درآمد ناشي از هدفمند کردن يارانه‌ها اصرار دارد./100

انتهای پیام/

کد خبر 1388121610