فعاليت 24 پايگاه راهنمايان مسافران نوروزي در خراسان شمالي

به گزارش ميراث آريا(chtn) به نقل از روابط عمومي ميراث فرهنگي ،صنايع دستي وگردشگري خراسان شمالي، علي کاظمي مدير کل در نشست خبري با خبرنگاران اظهار داشت: اين پايگاه‌ها در قالب کانکس و چادر در سطح مبادي ورودي، خروجي، بوستان‌ها و محورهاي فرعي خراسان شمالي استقرار مي‌يابند.

وي تصريح کرد: در اين پايگاه‌ها راهنمايان علاوه بر توزيع نقشه و بروشور، اماکن تفريحي و تاريخي اين استان را معرفي مي‌کنند.

مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان شمالي گفت: سال گذشته صرفا 10 پايگاه راهنمايان مسافران نوروزي در اين استان فعال بود که اين تعداد با پيگيري‌هاي اين اداره کل افزايش يافت.

وي يکي از مهم‌ترين اقدامات اين اداره را ساماندهي منازل استيجاري شهروندان خراسان شمالي به منظور اسکان زائران و مسافران برشمرد و افزود: در اين راستا اين اماکن از سوي کارشناسان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان بازديد و پس از بررسي مجوزهاي لازم ارائه شد.

کاظمي با تاکيد بر اينکه منازل استيجاري داراي مجوز صرفا مجاز به ارائه خدمات به مسافران و زائران هستند، از تشکيل اکيپي براي شناسايي و برخورد با افرادي که اقدام به تشکيل پرونده و معرفي خود به اين اداره کل نکرده‌اند، خبر داد.

وي توزيع 350 هزار بروشور و نقشه خراسان شمالي طي ايام تعطيلات نوروزي را در اين استان با همکاري دستگاه‌ها مورد اشاره قرار داد و گفت: در اين اقلام تمام اطلاعات مربوط به خراسان شمالي، اماکن گردشگري، توريستي و اماکن اقامتي آمده است.

اين مسئول در اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان شمالي همچنين با بيان اينکه 4 ميليارد و 500 ميليون ريال براي خريد کانکس در مناطق گردشگري بش‌قارداش و ايوب پيغمبر (ع) از سوي اين اداره کل صرف شده است، تصريح کرد: اين کانکس‌ها داراي 30 متر فضا بوده و امکانات مناسبي چون يخچال، تلويزيون، حمام، تخت و... پيش‌بيني شده است.

وي با اشاره به اينکه چشمه ايوب پيغمبر در بجنورد ظرفيت فراواني براي جذب گردشگر دارد، ابراز داشت: براين اساس عمليات اجرايي اين اردوگاه گردشگري در دو فاز انجام مي‌شود که ايجاد زيرساخت‌هاي گردشگري مثل آب، برق، گاز و تلفن و ايجاد فضاي تکميلي و محوطه سازي در فاز دوم اين پروژه اجرا مي‌شود.

وي ادامه داد: خراسان شمالي به دليل قرار گرفتن در حدفاصل دو قطب سياحتي و زيارتي نيازمند فراهم آوردن امکانات رفاهي مناسب براي زائران و مسافران است.

کاظمي با بيان اينکه يکي از اهداف حوزه گردشگري خراسان شمالي افزايش مدت ماندگاري مسافران و ميهمانان است، عنوان داشت: در اين راستا استان آمادگي هرگونه همکاري و ارائه تسهيلات به سرمايه‌گذاران به منظور توسعه بخش گردشگري را دارد.

وي با اشاره به وجود 22 منطقه نمونه استاني گردشگري و 2 منطقه نمونه ملي در خراسان شمالي ظرفيت‌هاي گردشگري در اين استان را بالا توصيف و خاطرنشان کرد: اين مهم بايد با سرمايه‌گذاري در زيرساخت‌هاي حوزه گردشگري استان به بالفعل تبديل شود./106

انتهای پیام/

کد خبر 1388121913