وي با اشاره به اينکه اداي دين به هنرمندان و صنعتگران صنايعدستي و تقويت اين بخش از هنر صنعت کشورمان زمينه ساز ساخت فيلم مستند دستهاي هگمتانه شد، اظهار داشت: اين فيلم با حمايت سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري همدان ساخته ميشود.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي اين استان ادامه داد: همدان علاوه بر برخورداري از 150 رشته هنرهاي سنتي و صنايعدستي از هنرمندان برجستهاي در اين عرصه برخوردار است که حرفهاي زيادي براي گفتن دارند.
بيات تصريح کرد: اين فيلم به تهيه کنندگي داوود سماواتي يار ساخته ميشود ضمن اينکه پويان کاظمي و حسين عباس زاده نيز به عنوان دستيار کارگردان، برنامه ريز و مدير تصويربرداري گروه را همراهي کردند.
اين مقام مسئول افزود: با توجه به رايزنيهايي که با معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور پيش از اين انجام شد، کارگرداني اين مستند بلند 90 دقيقهاي را محمد رضا اصلاني مستند ساز برجسته کشورمان برعهده دارد.
وي بيان اينکه مستند دستهاي هگمتانه روايتي از صنايعدستي ايران در کنار صنايعدستي همدان است، گفت: همدان جزء تنها شهرهاي تاريخي جهان است که همچنان پويا و فعال بوده و به عنوان شهري با قدمت هزاران سال از عجايب جهان به شمار ميآيد.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري در ادامه اظهار داشت: فيلمبرداري فيلم دستهاي هگمتانه در مکانهاي مدرن امروزي و با تکيه بر آثاري مدرن و به روزي که توسط جوانان و به ويژه زنان اين استان توليد ميشود، صورت گرفت.
اسدالله بيات با تأکيد بر اينکه مراحل فيلمبرداري دستهاي هگمتانه 23 روز طول کشيد، افزود: فيلمبرداري اين فيلم اغلب در کارگاههاي صنايعدستي شهرستانهاي همدان، ملاير، نهاوند و رزن انجام شد.
وي يادآور شد: کارگاههايي که مراحل فيلمبرداري در آنها انجام شد در رشتههاي سفال و سراميک، مصنوعات چوبي، گره چيني، ساز سنتي، نازک کاري روي چوب، گليم، قاب سازي و شيشه دست ساز فعال هستند.
111/
انتهای پیام/