وي افزود: تخت جمشيد نيز با بيش از 570 هزار نفر پس از آرامگاه حافظ بيشترين بازديد کننده را داشته است.
وي گفت : آرامگاه شيخ اجل سعدي شيرازي نيز با حدود 480 هزار بازديد کننده در رتبه هاي بعدي قرار دارد.
وي گفت: با توجه به ازدحام جمعيت ورودي در مجموعه هاي تاريخي و به منظور تسهيل در ورود گردشگران در بعضي از مواقع ناگزير به وارد کردن تعداد زيادي از افراد بدون خريداري بليط به مجموعه ها شديم که آمار اعلام شده تا 20 درصد نيز قابل افزايش است . به طور مثال آرامگاه حافظ تا 800 هزار نفر هم تخمين زده مي شود .
بذرگر با اشاره به اينکه آمار اعلام شده مربوط به روزهاي 27 اسفند 88 تا 13 فروردين 89 است ، گفت : درطول اين ايام جمعاً 7 ميليون و پانصد و بيست هزار نفر وارد استان فارس شدند که از اين تعداد 5 ميليون و283 هزار نفر شب در استان اقامت داشته اند.
وي گفت : همچنين شهر مقدس شيراز به برکت وجود سومين حرم اهل بيت (ع) حضرت احمد بن موسي (ع) شاهد ورود 6 ميليون و 150 هزار نفر زائر و مسافر نوروزي بود که از اين تعداد 4 ميليون و70 هزار نفر شب در اين شهر اقامت داشته اند .
وي از شرايط مطلوب اسکان ، امنيت ، جاده ها ، ترافيک ، اورژانس ، اطلاع رساني و ... خبر داد و گفت : وضعيت خدمات رساني به مهمانان نوروزي طبق بازرسي هاي انجام گرفته مطلوب ارزيابي شد به طوريکه رئيس ستاد تسهيلات سفرهاي کشور در بازديد از فارس نمره بيست را به نحوه خدمات رساني در اين استان داد .
بذرگر با اشاره به نگرش نو به بحث گردشگري در استان فارس گفت : عدم توجه صرف به شهر شيراز و نگاه استاني به موضوع گردشگري در رأس برنامه هاي نوروزي قرار گرفت به طوريکه با برگزاري جلسات مختلفي با مسئولين ادارات درشهرستانها و اختصاص اعتباري جهت فعاليت هاي مختلف فرهنگي به شهرستانها شاهد ورود شهرستانها به طور جدي به مبحث گردشگري ، اطلاع رساني و خدمات رساني بوديم که با اين کار توزيع مناسبي از مسافران درسطح شهرستانهاي استان فارس نيز شکل گرفت .
وي گفت : در همين راستا بيش از 200 برنامه مختلفي فرهنگي – هنري در سطح استان پيش بيني و اجرا شد و اين برنامه ها در قالب بروشورهايي در مبادي ورودي استان و ستاد هدايت شهر شيراز به مهمانان ارائه شد که اين کار در کنار ساير اقدامات مانند چاپ کتابچه و نقشه شهرستانهاي فارس و معرفي جاذبه هاي گردشگري شهرستانها به طرق گوناگون در توزيع مناسب سفر و افزايش ماندگاري و اقامت مهمانان بسيار تأثيرگذار بود به طوريکه استان فارس از جنبه ميزان تعداد اقامت مهمانان نوروزي در ردههاي نخست کشور است .
وي در ادامه گفت : امسال بيش از 3 ميليون اقلام مختلف تبليغاتي در سطح استان به چاپ رسيد و درميان مهمانان نوروزي توزيع شد که نسبت به سال گذشته تقريباً 2 برابر افزايش اقلام تبليغي داشته ايم .
مدير کل ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري فارس از اجراي طرحهاي خلاقانه اي مانند اجراي طرح راهنمايي 3 ثانيه اي ، اجراي طرح راهنمايان موتوري ، اجراي ويژه برنامه هاي جذاب فرهنگي مانند جشنواره مسابقات سفره هفت سين ، حرکت نمادين اکيپ هاي نظارت با حضور تمام نهادهاي عضو ستاد و به منظور نمايش دادن امکانات و توانمنديها درسطح شهر شيراز ، چاپ وتوزيع برشور آداب نوروز ، اجراي طرح ويژه همياران ميراث فرهنگي ويژه کودکان زير12 سال ، بخش فيلم مستند در برخي جاذبه هاي طبيعي ، اجراي تورهاي گشت ويژه نوروز ، اجراي طرح ابن سبيل ( مسافرين در راه مانده )، طرح ثبت نام از متولدين اول فروردين ماه با اهداء جوايز، برنامه هاي حافظ خواني، اجراي 28 برنامه فرهنگي توسط خانه جهانگردي شيراز ، اجراي مراسم ويژه تحويل سال نو در مرقد مطهر حضرت احمد بن موسي (ع) و اجراي مسابقات متنوع فرهنگي هنري با شرکت حدود 300 هزار نفر درکل استان ، طرح جمع آوري شماره تلفن هاي مهمانان جهت دعوت از آنها در فصول غير پيک گردشگري ، راه اندازي سامانه هاي مختلف اطلاع رساني ، سيستم هاي بلوتوث و ... در سطح شيراز و شهرستانها و بسياري برنامه هاي ديگر خبرداد و گفت : امسال در شهرستانهاي استان فارس نمايشگاههاي مختلف صنايع دستي و سوغات محلي ، جشنواره هاي بومي و محلي و ديگر برنامه هاي فرهنگي اجرا شد که در نوع خود بي نظير بود.
بذرگر در پايان از تمام نهاد ها و دستگاههاي استان که در طول ايام نوروز وظيفه خدمات رساني به مهمانان نوروزي را به بهترين شکل ممکن ارائه دادند قدرداني کرد.
/104
انتهای پیام/