وي به اهميت مبحث آموزش در توسعه روابط فرهنگي و گردشگري ميان دو کشور اشاره کرد و بيان داشت: ايجاد و توسعه زيرساختهاي گردشگري در کشور تاجيکستان در دست انجام است، اين درحالي است که آموزش که از پايههاي اصلي توسعه روابط گردشگري به شمار ميرود در اين کشور چندان مورد توجه قرار ندارد.
شعردوست متذکر شد: از آنجا که در ايران اساتيد بسياري در حوزه گردشگري فعال هستند بايد مبحث آموزش را در مرحله نخست با مبادله استاد و آموزش فشرده تعدادي از اساتيد تاجيکي آغاز کرده و سپس براي راهاندازي دانشکده گردشگري اقدام کنيم.
وي همچنين اضافه کرد: رييس جمهور تاجيکستان نظر مثبتي نسبت به بازکردن درهاي اين کشور به روي گردشگران دارد و در اين رابطه نيز دستوراتي را صادر کرده است، اما در مواردي مشکلاتي در نحوه برخورد با گردشگران ورودي به اين کشور ديده ميشود؛ بنابراين لازم است در رابطه با چگونگي رفتار با گردشگران نظارتهايي بيشتري اعمال شود.
اين مقام مسئول خاطرنشان کرد: ايران و تاجيسکتان ميتوانند به توسعه روابط فرهنگي و گردشگري خود از طريق انتشار اقلام تبليغاتي و فرهنگي قوت بيشتري ببخشند، همچنان که پيش از اين دو کتاب معتبر تاجيکي در ايران به چاپ رسيده است.
/115
انتهای پیام/