اين استاد دانشگاه با اشاره به اينکه از 13 سالگي به سفالگري پرداخته، ادامه داد: اين هنر را از پدرم آموختم و هم اکنون اين هنر را به صورت حرفهاي آموزش ميدهم.
اين صنعتگر که در دانشگاههاي پيام نور و ميبد هنر سفالگري را تدريس ميکند، اظهارداشت: هم اکنون با حضور تعدادي از هنرمندان سفالگر استان يزد تصميم به راهاندازي انجمن سفالگران در اين استان گرفتهايم.
وي با بيان اينکه فرهنگسراهاي استان تهران از ظرفيتهاي بسيار بالايي در توسعه هنر سفالگري برخوردار است، ادامه داد: از آنجايي که دسترسي به اين دورههاي آموزشي در سراسر تهران وجود دارد، هنرجويان بسياري براي حضور در اين دورهها ثبت نام ميکنند.
مهري تأکيد کرد: متأسفانه تجهيزات در برخي از فرهنگسراها کافي نيست و هنرجويان با حضور در يکي از دورهها از ادامه راه در اين مسير منصرف ميشوند.
وي کانونهاي مردمي را فضايي مناسب براي پروراندن سفالگراني ماهر دانست و افزود: در اين کانونها هنرمندان بدون هيچگونه انتظار حمايت از سوي ساير دستگاهها فعاليت خود را به صورت خودجوش انجام ميدهند.
اين سفالگر نمونه که از اعضاي اصلي کانون سفالگران است، يادآور شد: فردا هنرمندان اين کانون گردهم ميآيند تا در خصوص برنامههاي اين کانون در روز جهاني صنايعدستي برنامه ريزي کنند.
وي در پايان خاطرنشان کرد: سفالگري هنري است که مردم شناخت چنداني از آن ندارند و همواره مظلوم واقع شده است.
112/
انتهای پیام/