طرح مشکلات صنايع‌دستي در کميسيون برنامه و بودجه مجلس

به گزارش ميراث آريا(chtn)، علي بروغني نماينده مردم سبزوار در مجلس شوراي اسلامي در ديدار يا معاون صنايع‌دستي کشور با بيان اين مطلب اظهار داشت: در شهرستان سبزوار با وجود 400 روستا، توليد صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي همچنان همچنان رواج دارد.

وي با بيان اينکه صنايع‌دستي مي‌تواند بر روي حمايت‌هاي مجلس شوراي اسلامي حساب کند، گفت: ما در کميسيون برنامه و بودجه موضوع مشکلات بودجه‌اي در بخش صنايع‌دستي کشور را مطرح مي‌کنيم.

نماينده مردم سبزوار در مجلس تصريح کرد: توجه به هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي در برنامه پنج ساله پنجم توسعه به عنوان يک هدف مهم توسط اين کميسيون پيگيري مي‌شود.

بروغني در ادامه اظهار داشت: با کميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي نيز در خصوص همکاري در بخش صنايع‌دستي وارد مذاکره شده و نتايج آن را اعلام مي‌کنيم.
وي تأکيد کرد: اشتغال آفريني با ميزان کمي از سرمايه گذاري در بخش سنگ‌هاي قيمتي و نيمه قيمتي در مجلس شوراي اسلامي مطرح مي‌شود تا برنامه ريزي مناسبي صورت گيرد.

نماينده مردم نيشابور در مجلس نيز يکي از عوامل کمرنگ بودن صنايع‌دستي در برنامه و بودجه را بين بخشي بودن فعاليت‌هاي اين حوزه دانست و افزود: اين موضوع سبب شده هنرمندان و صنعتگران اين عرصه به نوعي سردرگمي دچار شوند.

حجت الاسلام و المسلمين سيد علي حسيني اضافه کرد: بايد به سمت و سويي حرکت کرد که به يک وحدت رويه در فعاليت‌هاي اين عرصه دست يابيم.

عضو کميسيون فرهنگي مجلس يادآور شد: حفظ وحدت رويه و زمينه سازي براي پيشرفت و توسعه صنايع‌دستي نيازمند معرفي و اطلاع رساني صحيح براي اين بخش است که در اين ميان برگزاري جشنواره‌ها و همايش‌هايي چون سنگ‌هاي قيمتي و نيمه قيمتي گره گشا خواهد بود.
111/

انتهای پیام/

کد خبر 138901315