وي افزود: در نخستين دوره همايش سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي از ميان 55 مقاله ارسالي 28 مورد غير مرتبط بود اما امسال از 77 مقاله تنها 2 مقاله از نگاه کارشناسان غير مرتبط تشخيص داده شد.
مدير کل توسعه و ترويج ادامه داد: اين موضوع نشان ميدهد توجه مردم به حوزه هنرهاي سنتي و صنايعدستي بيش از گذشته است و فعاليتهاي مربوط به اطلاع رساني نتايج مثبتي داشته است.
توحدي با تأکيد بر اينکه فرآوري سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي فعاليتي هنري و دستي است، بيان داشت: در طول سال گذشته معاونت صنايعدستي کشور با همکاري استانها يک هزار و 100 نفر را در اين بخش آموزش داده است.
وي ادامه داد: 22 استان در حوزه سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي فعال است و اين در حالي است که 120 کارگاه در اين بخش به خوبي با يکديگر تبادل اطلاعات ميکنند.
مدير کل توسعه و ترويج خاطرنشان کرد: 566 مجوز سه گانه صنايعدستي که شامل جواز تأسيس کارگاهي، کارت شناسايي صنعتگري و پروانه توليد کارگاهي است، سال 88 در حوزه سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي صادر شده است.
مدير کل امور بازرگاني اين معاونت نيز حمايت نمايندگان مجلس را از صنايعدستي و هنرهاي سنتي خواستار شد و گفت: بيش از 10 ميليون نفر از طريق فعاليت در عرصه صنايعدستي ارتزاق ميکنند که اين موضوع نياز به حمايت از آنها را جديتر ميکند.
احمد بالان اضافه کرد: در سطح استاني موضوعاتي چون ايجاد بازارچهها و شهرکهاي صنايعدستي و اجراي قانون بيمه تأمين اجتماعي براي هنرمندان را در دست پيگيري داريم.
به گفته وي به منظور اجرايي شدن اين برنامهها در استاني چون خراسان رضوي که از جايگاه رفيعي در بخش صنايعدستي برخوردار است، نمايندگان مجلس بايد در کنار اين معاونت قرار گيرند.
مدير کل امور بازرگاني معاونت صنايعدستي با بيان اينکه موضوع ايجاد شرکت سرمايه گذاري توسعه صنايعدستي ايران را در سطح استاني و ملي پيگيري ميکنيم، گفت: تنها نياز ما در حال حاضر حمايت است که اميدواريم مجلس شوراي اسلامي برنامه ريزي مناسبي در اين زمينهها داشته باشد./111
انتهای پیام/