عجم افزود: در راستاي صيانت از ميراث معنوي، فرهنگي و طبيعي بايد از ظرفيتهاي بالقوه مديريت منابع انساني مثل معلمان، اساتيد دانشگاهها، رسانهها و مطبوعات به نحوي مطلوب بهره برد و جهت اشاعه آن از تمام ظرفيتهاي استان استفاده کرد.
وي با بيان نقش انکار ناپذير مجموعه ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري در تحقق امر توسعه اظهار داشت: مديران و فعالان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري بايد طوري عمل کنند که توسعه گردشگري به خوبي محقق و به دنبال آن تحولات اجتماعي، فرهنگي و اقتصادي صورت گيرد.
وي با اشاره به پتانسيلهاي غني قزوين گفت: استان قزوين داراي توانمندي و ظرفيت هاي بسيار زيادي در بخش ميراث فرهنگي است که بايد اين ظرفيت ها با کمترين هزينه و بهترين شيوه به جامعه معرفي شده و زمينه را براي ادامه مسير توسعه ايجاد کند.
عجم تصريح کرد: بايد از ظرفيت هاي فرهنگي و ميراث تاريخي قزوين در راستاي جذب گردشگر و توسعه اين بخش استفاده کرد که اين امر با برنامه ريزي دقيق و نظارت کافي ميتواند قزوين را به مقصد گردشگري تبديل نموده و بازار مناسبي براي حوزههاي مختلف فرهنگي و هنري در کشور باشد.
وي به مسوولان سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان قزوين گفت: نقش خود را به عنوان محور توسعه برجسته نموده و با همراهي و همکاري در جهت رسيدن به اهداف بلند که همانا رشد و توسعه و غناي فرهنگي است گام بردارند.
استاندار قزوين خاطر نشان کرد: بخش هاي صنعت، کشاورزي، گردشگري و آموزش عالي چهار محور اصلي توسعه استان قزوين بوده که اميدواريم با نگاه اعتقادي به مقوله گردشگري، ميراث فرهنگي و صنايع دستي، برنامه ريزي صحيح و اجراي دقيق در سال همت مضاعف و کار مضاعف در جهت توسعه استان بتوانيم گام موثري برداريم.
شايان ذکر است: محمد مهدي رضاپور مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري نيز در اين نشست گزارش فعاليت يکساله و پروژههاي در دست اقدام را ارائه کرد و خواستار همراهي و همکاري بيشتر مديريت ارشد استان در تحقق برنامههاي ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري شد./106
انتهای پیام/