محمد منصور فلامکي با بيان اينکه هماکنون بخش نوشتاري کتاب ياد شده به پايان رسيده است افزود:هماکنون مرحله تدوين عکسهاي اين کتاب باقي مانده است.
وي با اشاره به پرداختن ذات نظري معماري و معرفي ابعاد نسبتاً پيچيده معماري ايران در اين کتاب افزود: در کتاب يادشده دستورالعمل يا انتقاد در بخش معماري پرداخته نشده است.
فلامکي با بيان اينکه در اين کتاب به بازخواني معماري ايراني بر اساس هفت اصل معماري پرداخته شده است بيان داشت: بازخواني اين هفت اصل مستلزم همياري سه دانش مدرن زبان شناسي، نشانهشناسي و ساختارشناسي است.
اين مرمتگر اضافه کرد: فصل اول کتاب به بينش معماري و فصل دوم نيز به معناي کاربردي معماري، زايش، جايگاه معماري و تفکيک کالبد از ساختار و شکل پرداخته است.
وي با اشاره به توضيح هفت اصل در فصل سوم کتاب اظهارداشت: فصل چهارم کتاب از خوانش معماري ايراني و سه دانش زبان شناسي، نشانهشناسي و ساختارشناسي سخن گفته است.
به گفته اين مقام مسئول در انجمن مفاخر معماري ايراني؛ در فصل پنجم به هفت پيکر نظامي و در فصل ششم کتاب به گنبد سرخ پرداخته شده است.
فلامکي در پايان يادآور شد: در فصل پاياني کتاب، با انتخاب و سنجش پنج واژه از گنبد سرخ، معناي واژههاي آن را در ادبيات ايران شرح ميدهد./119
انتهای پیام/