ايرانيان در حفظ ميراث فرهنگي و هويت اسلامي زبانزد هستند

به گزارش ميراث آريا(CHTN)، معاون صنايع‌دستي کشورمان روز گذشته در جريان افتتاح نمايشگاه آثار برگزيده صنايع‌دستي ايران ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت:‌ صنايع‌‌دستي با کمترين ميزان سرمايه گذاري مي‌تواند براي تعداد قابل توجهي از جوانان کشور اشتغالزايي کند و اين موضوعي است که در ساير صنايع قابل پيش بيني نيست.

تهمينه دانيالي اضافه کرد:‌ در برنامه پنجم توسعه موظف شده‌ايم اشتغال در ميان جوانان را بيش از پيش جدي گرفته و تقويت کنيم.

وي ادامه داد: صنايع‌‌دستي در اين بخش با توجه به تأکيدات رياست جمهوري بسيار اميدوار است که در اجراي برنامه پنجم راهگشا باشد.

معاون صنايع‌‌دستي با اشاره به برگزاري نمايشگاه آثار برگزيده صنايع‌‌دستي در کاروانسراي خانات، اظهار داشت: حضور صنايع‌دستي در فضاي تاريخي اين کاروانسرا که صورت اصلي معماري اسلامي را به رخ مي‌کشد،حس و حال خاصي را منتقل مي‌کند.

دانيالي افزود:‌ کاروانسراي خانات امروز آنچه هنرمندان اين مرز و بوم از هنر مي‌دانند را به صورت يکجا و با هنرمندي خاصي در کنار هم جمع کرده است.

اين مقام مسئول تأکيد کرد: در سال همت و کار مضاعف در ظن مقام معظم رهبري، بايد صنايع‌‌دستي و هنرهاي سنتي بيش از گذشته جدي گرفته شود.

وي با بيان اينکه حفظ ميراث فرهنگي و هويت اسلامي و ملي براي ما ايرانيان هميشه در اولويت است، گفت: هفت هزار سال تاريخ کشورمان در توليدات صنايع‌‌دستي و هنرهاي سنتي نهفته است که در اقصي نقاط جهان مي‌تواند افتخار همه ما باشد.

معاون صنايع‌دستي کشورمان در ادامه اظهار داشت:‌ تقاضا مي‌شود اينبار با نگاهي ويژه به صنايع‌‌دستي و هنرهاي سنتي نگريسته شود تا به جايگاه آن‌ها در زندگي گذشته و امروز بيش از پيش واقف شويم.

تهمينه دانيالي خاطرنشان کرد:‌ نگاه ويژه به اين هنر- صنايع از فراموشي آن‌ها و باز گشت دوباره‌ شان به زندگي همه ما کمک خواهد کرد.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 1389031815