به گزارش ميراث آرياchtn)) به نقل از روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي، تراب محمدي در همايش تجليل از هنرمندان پيشکسوت صنايع دستي آذربايجان شرقي به ضرورت حمايت از صنايع دستي استان از سوي مسئولان تاکيد کرد.

وي با بيان اينکه صنايع دستي جايگاه ويژه‌اي در اقتصاد و فرهنگ کشور و استان دارد، اظهار داشت: تلاش داريم تا حد اماکن و تا جايي که قانون اجاره مي‌دهد به بيان مشکلات اين صنعت و حل آن اقدام کنيم.

محمدي تصريح کرد: صنايع دستي هنري اصيل، مستقل و ارزشمند است که در بخش‌هاي مختلف سياسي، ‌اجتماي، اقتصادي و فرهنگي داراي اثر و نتيجه است.

وي، روستاها را مهد صنايع دستي خواند و افزود: بيش از 60 درصد صنايع دستي در روستاها توليد مي‌شود که به عنوان يک منبع درآمد و کمک اقتصادي براي خانوارهاي روستايي است.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي گفت: 63 رشته صنايع دستي در استان فعاليت دارد و تلاش براي احياي صنايع دستي فراموش شده با جديت ادامه دارد.
وي با بيان اينکه راه‌اندازي پژوهشکده صنايع دستي در استان ضرورت است، گفت: با راه‌اندازي اين پژوهشکده در زمينه صنايع دستي مختلف تحقيق شده و موجب عدم فراموشي صنايع استان خواهد شد که در اين راستا نيازمند تامين اعتبار از سوي مسئولان هستيم.

محمدي افزود: از جهات کمي و کيفي صنايع دستي آذربايجان شرقي جزو پنچ استان برتر کشور است و در زمينه بين‌المللي نيز جايگاه ممتازي داريم.

وي با اشاره به حضور بيش از 4 هزار هنرجو در رشته‌هاي صنايع دستي استان اظهار داشت: بيش از 50 درصد فارغ‌التحصيلان و هنرجويان صنايع دستي در بازار کار به صورت مستقل وارد و شاغل شده‌اند. /106

انتهای پیام/

کد خبر 1389032231