رئيس سازمان امور اقتصادي و دارايي آذربايجان شرقي با اشاره به نامگذاري روزي خاص به نام روز جهاني صنايع دستي تاکيد کرد: پيامدها و آثار اقتصادي و اجتماعي اين صنعت موجب شده است تا در حوزه جهاني اهميت خاصي به آن داده شود.
وي با بيان اينکه صنايع دستي جايگاه برجستهاي در کشور و استان دارد، گفت: صنايع دستي تلفيقي از هنر، صنعت و هويت است و علاوه بر آن نقش خاصي در توليد ناخالص ملي کشور ايفا ميکند.
حسيني با اشاره به ديدگاه شهيد مطهري در مورد تمدن اظهار داشت: پاسداري از صنايعي که ملل در طول تاريخ به وجود آرودهاند و جزوي مهم از تمدن است، يک ارزش محسوب ميشود و رسالت همگان است.
رئيس سازمان امور اقتصادي و دارايي آذربايجان شرقي با اشاره به نگاه اقتصادي به مقوله صنايع دستي گفت: صنايع دستي نقشي مهم در توليد ناخالص ملي دارد و نسبت به صنايعي چون پتروشيمي و نفت ارزبري بسيار کمتري دارند.
وي تاکيد کرد: در کشور دغدغههاي جدي در مورد اشتغال وجود دارد و صنايع دستي ميتواند با ساماندهي و حمايتهاي لازم به جايگاه مطلوب خود در ايجاد اشتغال و توليد برسد.
حسيني اظهار داشت: صنايع دستي به غير از قابليتهاي مهم خود در زمينه هنر و اقتصاد ميتواند موجب فعال شدن بحث گردشگري و بازار شود.
رئيس سازمان امور اقتصادي و دارايي آذربايجان شرقي اظهار داشت: سرمايهگذاري کم، عدم آلايندگي و عدم وابستگي به مواد اوليه خارجي از امتيارت مهم در بحث صنايع دستي است که لزوم اهميت بيش از پيش مسئولان را ميرساند.
وي با بيان اينکه در حوزه توليد و گسترش صنايع دستي بايد کار کارشناسي صورت گيرد، تاکيد کرد: در اثرگذاري مطلوب صنايع دستي نيازمند کار جدي و شناخت ظرفيتهاي توسعه هستيم.
رئيس سازمان امور اقتصادي و دارايي آذربايجان شرقي خاطرنشان کرد: در راستاي حمايت از توليدکنندگان صنايع دستي و رونق اين بخش بايد اقدامات حمايتي متنوع صورت گيرد که از آن جمله نهادينه کردن اهداي صنايع دستي به عنوان هدايا از سوي مسئولان هستيم./106
انتهای پیام/