به گزارش ميراث آريا(chtn)، يحيي رحمتي در نشست تخصصي طراحي، نوآوري و بسته بندي صنايع‌دستي با بيان اين مطلب گفت:‌ راز ماندگاري اقلام و توليدات صنايع‌دستي انطباق آن با نياز روز بشر است.

وي با اشاره به اينکه تطبيق هوشمندانه محصولات صنايع‌دستي با نياز روز مردم جامعه به عنوان يک ضرروت امروز مورد تأکيد است، اظهار داشت: هنرمندان و صنعتگران صنايع‌دستي تاريخ نگاران عصر خود هستند.

مدير کل آموزش و حمايت از توليد افزود:‌ مستندترين باورها، آداب، رسوم و اعتقادات هنرمندان هميشه در طول تاريخ از طريق همين توليدات صنايع‌دستي از نسلي به نسل ديگر منتقل شده است.

رحمتي اضافه کرد: صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي در هر دوره‌اي شناسنامه عصر خود بوده‌‌اند و اين موضوعي است که در توليد و خلق آثار امروزي کمتر مورد توجه قرار مي‌گيرد.

وي تصريح کرد: متأسفانه امروز تطبيق توليد محصولات با نياز مردم و جامعه کمتر مورد توجه قرار مي‌گيرد و اين موضوع زمينه ساز توليد محصولاتي شده که نمي‌تواند يادگار خوبي براي آيندگان باشد.

اين مقام مسئول با بيان اينکه معاونت صنايع‌دستي کشور بر همين اساس نمونه سازي از هفت محصول را در دستور کار قرار داده است، گفت:‌ حرکت در اين مسير با هدف توليد محصولاتي منطبق با نياز روز مردم جامعه و ماندگار براي آيندگان است.

مدير کل آموزش و حمايت از توليد در ادامه اظهار داشت: به نظر مي‌رسد جاي طراحي صحيح در توليد محصولات صنايع‌دستي خالي است که بايد بيش از پيش جدي گرفته شود.

رحمتي اضافه کرد: همچنين بسته بندي براي 33 محصول صنايع‌دستي نيز در هفت ماه گذشته مورد توجه اين معاونت بوده که 24 خرداد بسته بندي اين توليدات رونمايي مي‌شود.

وي خاطرنشان کرد: بررسي‌ها و پژوهش‌ها در حال حاضر حاکي از آن است که تنها يک درصد از محصولات داراي بسته بندي صحيح و کارشناسي شده است.

مدير کل آموزش و حمايت از توليد معاونت صنايع‌دستي يادآور شد: بخش مهمي از توليدات صنايع‌دستي به دليل برخوردار نبودن از بسته بندي مناسب در حمل و نقل و جابجايي دچار آسيب مي‌شوند.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 1389032245