وي افزود: معاونت صنايعدستي استان خراسان شمالي براي رسيدن به اين هدف قصد دارد از کميت دورههاي آموزشي بکاهد و بر کيفيت آن بيافزايد.
به گفته مدير کل ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان خراسان شمالي، در گذشته سطح پراکندگي دورههاي آموز صنايعدستي و هنرهاي سنتي در اين استان زياد بود و اين دورهها در سطح وسيعي برگزار ميشد.
وي تصريح کرد: امسال هر يک از رشته هاي صنايعدستي در شهرستانهاي بومي آن رشته آموزش داده ميشود و رشتههايي که مورد استقبال هنرجويان نيست از فهرست آموزش حذف ميشود.
مدير کل ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان خراسان شمالي در ادامه اظهار داشت: در همين راستا آزموني ميان تمامي مربيان صنايعدستي برگزار مي کنيم و تنها استادان واجد شرايط از اين پس به آموزش هنرهاي سنتي و صنايعدستي ميپردازند.
وي با اشاره به اينکه از اين پس فقط استادان درجه يک صنايعدستي را آموزش ميدهند، يادآو رشد: در صورتي که در رشتهاي هيچکدام از مربيان نمره خوبي کسب نکنند از طريق آگهي از مربيان جديد دعوت به کار ميکنيم.
اين مقام مسئول در پايان خاطر نشان کرد: اميدواريم پس از اجراي اين طرح شاهد آموزش هنرهاي سنتي و صنايعدستي با کيفيت بيشتري باشيم.
112/
انتهای پیام/