عليرضا رازقي ضمن قدرداني از مديريت امور پايگاههاي سازمان ميراث فرهنگي براي فراهم کردن و برنامهريزي به منظور جابجايي اين آثار نفيس گفت: در گنبد سلطانيه دورههاي مختلفي مربوط به تزئينات وابسته به معماري وجود دارد که اولين دوره مربوط به دوره ايلخاني است.
اين مقام مسئول، بازگشت تزيئنات وابسته به معماري متعلق به گنبد سلطانيه را به فال نيک گرفت و با اشاره به برنامهريزيهاي مربوط به کاربرد اين قطعات در پايگاه سلطانيه گفت: با توجه به شرايط و مباني نظري دو رويکرد موزهاي و نيز رويکرد گردشگري را به عنوان دو راهکار در پيش روي کاشيهاي ياد شده در نظر گرفته ايم.
رازقي در ادامه به ظرفيتهاي بالاي گردشگري موجود در گنبد سلطانيه اشاره کرد و گفت: فاصله اين گنبد از تهران به عنوان مهمترين تک بناي برجاي مانده از دوره اسلامي در بين 10 اثر ميراث جهاني کشور، منزلت و اهميت اين مجموعه ميراث جهاني را دو چندان کرده است.
اين مقام مسئول بر افزايش ميزان و تقويت ارتباط مردم در ابعاد مختلف با اين مجموعه تاکيد کرد و افزود: در حال حاضر يک سري اقدامات در ابعاد کالبدي، معنوي و مردمي پيرامون ارتقاي شان و منزلت اين گنبد در دستور کار قرار دارد.
در پايان اين مراسم، مدير موزه ملي به صورت نمادين يکي از 14 قطعه از مجموع کاشيهاي ياد شده را به مدير پايگاه ميراث جهاني سلطانيه تحويل داد./118
انتهای پیام/