جعفر مهرکيان از لازمه هاي اين عمل را ايجاد بانک سفال، ابزار سنگي، فيلم مستند و اسناد و مدارک دانست و گفت: اين اسناد و مدارک دربرگيرنده فيلم، سفال، نوشته و قباله است.
وي در ادامه از تهيه کتابخانه اي تخصصي در زمينه هاي ياد شده به عنوان يک مرکز پژوهشي در اين پايگاه خبر داد و گفت: بدين منظور خوابگاه، رستوران و ديگر امکانات سکونت، سالن تالار سخنراني براي پژوهشگران تدارک ديده شده است.
مهرکيان با بيان اينکه ساختمان پايگاه ميراث فرهنگي آياپير يک مدرسه متروکه مخروبه و بلا استفاده در روستاي کوه فره قديم بود بيان داشت: در يک تعامل ساده با آموزش و پرورش در طول 10 سال گذشته اين مدرسه در اختيار پايگاه قرار گرفت.
وي با اشاره به آماده بهره برداري بودن اين پايگاه به وسيله تهيه و اجراي طرح و نقشه هاي بخش فني پايگاه از منابع مختلف گفت: همچنين با کمک و پشتيباني امورپايگاه ها در سال هاي گذشته، به تدريج ابزار، وسايل و تجهيزات ارزنده اي تدارک و در اختيار پايگاه قرار گرفت.
اين مقام مسئول با اشاره به اينکه ساختمان اين پايگاه نياز به نما و محوطه سازي دارد بيان داشت: کف سازي اين پايگاه توسط اداره ميراث فرهنگي استان خوزستان در دستور کار قرار گرفت.
وي براي تکميل و تجهيز اين پايگاه ارنده و ارزشمند در شهر محروم ولي باستاني ايذه که در گذشته از آن به نام بهشت باستان شناسي ياد مي کرده اند از رياست سازمان انتظار مساعدت و تأمين اعتبار شد و گفت: اميد است اين پايگاه به صورت يک پژوهشگاه دائمي چنانچه پيش از انقلاب نيز با اين ديدگاه شاخته شده بود تجهيز و آماده بهره برداري شود./119
انتهای پیام/