محمد جهانشاهي افزود:روستاي گردشگري سيرچ به لحاظ پتانسيل ها و قابليت هايي که در زمينه گردشگري دارد جز30 روستاي هدف ملي قرار گرفته است که اين خود افتخاري براي اهالي و استان قلمداد مي شود.
وي،روستاي سيرچ را در توسعه صنعت گردشگري استان يک فرصت دانست و تصريح کرد: بايد با مشارکت و تعامل به بهرهبرداري اقتصادي از اين صنعت برسيم.
اين مقام مسئول بيان داشت: ما ميتوانيم با برنامهريزيهاي دقيق در جهت اشتغالزايي و درآمد زايي گامهاي موثري برداريم تا برخي مشکلات صنعت گردشگري مرتفع شود.
جهانشاهي در ادامه بحث اکوتوريسم وطبيعت گردي راحائز اهميت خواند وخاطرنشان کرد: با توجه به اينکه روستاي سيرچ در مجاورت کلوت هاي شهداد قراردارد مي تواند توسعه چشمگيري درجذب گردشگر داشته باشد.
مسئول کميته طبيعت گردي اداره کل ميراث فرهنگي،صنايع دستي وگردشگري استان کرمان ضمن ابراز تاسف از رفتاربرخي گردشگران به دليل عدم رعايت بعضي مسايل در مناطق گردشگري گفت: متاسفانه گردشگران ضمن مراجعه به طبيعت آثار تخريبي زيادي را از خود به جاي مي گذارند که باعث صدمات جبران ناپذيري مي شود.
وي اظهار داشت:بايد در زمينه حفظ ونگهداري از طبيعت و چگونگي رفت وآمد گردشگران فرهنگ سازي شود.
جهانشاهي در ادامه به راه اندازي شرکت تعاوني روستايي اشاره کرد وگفت:تشکيل اين گونه شرکت تعاوني ها و حمايت هاي دولت مي تواند ما را به اهداف خود که مهم ترين آن بحث اشتغالزايي روستايي است برساند.
وي در پايان از تشکيل کار گروهي در اين رابطه در استان خبر داد و ادامه داد:دستگاه هاي مختلف استان عضو اين کار گروه هستند که کار اين دستگاهها توجه به زيرساختهاي گردشگري روستايي است./117
انتهای پیام/