به گزارش ميراث آريا(chtn) محققين دانشگاه ساوت همتون دريافته اند داوطلباني که روزانه ۸۰ گرم آب شاهي مصرف مي کردند چند ساعت پس از خوردن آن، ميزان مولکول هاي ضد سرطاني در خون آنها افزايش يافت.

آب شاهي جديدترين غذا در فهرست طولاني ‘ابرغذا’ هاست که تاثيرات مفيد و حفاظتي بسياري براي سلامتي دارد.همچنين عصاره شاهي له شده مانع از رشد سلول هاي سرطان سينه مي شود.

بررسي هاي دانشمندان حاکي از آن است که مصرف آب شاهي مي تواند از ابتلا به سرطان سينه جلوگيري کرده و به بهبود اين بيماري در مبتلايان به اين سرطان کمک کند.

به گفته محققان دانشگاه ساوت همتون isothiocyanates ماده شيميايي موجود در آب شاهي مانع از رشد سلول هاي سرطاني مي شود.

نتايج اين تحقيقات در نشريه تغذيه انگليس منتشر شده است.

گفتني است شاهي (تره تيزک) از خانواده چليپاييان با نام علمي Lepidium sativum و از گياهان بومي مديترانه شرقي است.اين گياه يک ساله و به ارتفاع ۲۰ تا ۳۰ سانتي متر است که در نواحي مختلف ايران نيز، پرورش پيدا مي کند.اين سبزي به عنوان غذا و دارو مصرف مي شود ومي شود آن را خيلي راحت کاشت و برداشت کرد.اين گياه براي روش هيدروپونيک (رشد و نمو گياه در آب) نيز مناسب است.قسمت هاي قابل استفاده شاهي شامل ريشه ها، برگ ها و تخم شاهي هستند./122

انتهای پیام/

کد خبر 138906051