مراسم توديع و معارفه مديران قبلي و جديد صندوق احيا برگزار شد

به گزارش ميراث آريا (chtn) معاون حفظ، احيا و ثبت آثار سازمان ميراث فرهنگي در مراسم توديع و معارفه مريم تاجر و مجيد زائري با اشاره به سياست‌گذاري سازمان ميراث فرهنگي در تشکيل صندوق احياء و بهره‌برداري از اماکن تاريخي و فرهنگي گفت: با اتخاذ سياست، تدبير و برنامه‌ريزي دولتي نمي‌توان براي حفاظت از آثار فرهنگي و تاريخي گامهاي جدي برداشت.در اين راستا مردم به عنوان عنصر موثر در ايجاد، حفاظت و پاسداشت هويت ملي نبايد ناديده گرفته شوند.

مسعود علويان صدر با اشاره به لزوم ايجاد يک حلقه ارتباطي بين دولت و مردم افزود: اصلي‌ترين وظيفه صندوق احياء و بهره‌برداري از اماکن تاريخي و فرهنگي، ايجاد يک حلقه ارتباطي بين بخش خصوصي و مردم با سيستم دولتي است.

معاون حفظ، احيا و ثبت آثار سازمان ميراث فرهنگي، صندوق احياء و بهره‌برداري از اماکن تاريخي و فرهنگي را بازوي اجرايي و رکن اساسي سازمان ميراث فرهنگي و به لحاظ محتوايي غير قابل جداشدن از آن عنوان کرد.

اين مقام مسئول، سياست‌هاي صندوق احياء و بهره‌برداري از اماکن تاريخي و فرهنگي را در دو سطح يعني؛ آغاز هدايت حوزه سرمايه‌گذاري‌هاي کلان با عنوان طرح پرديسان و واگذاري مديريت، بهره‌برداري و هدايت آن به بخش خصوصي قابل اهميت دانست.

وي سطح دوم سياست‌هاي اين مجموعه را مديريت در بخش دولتي با سرمايه‌گذاري خرد و کلان عنوان کرد و افزود:در احياي بافت تاريخي شيوه‌هاي مختلف و کاربري مناسبي بايد تدبير شوند تا به لحاظ کالبدي، فضايي به يک انسجام ويژه رسيد.

علويان صدر با اشاره به جايگاه مردم در بافت، به اعتمادسازي، ايجاد زيرساخت‌هاي سرمايه‌گذاري و فراهم کردن فرصت براي بخش خصوصي و مردم تأکيد کرد و بيان داشت: ورود صندوق احياء و بهره‌برداري از اماکن تاريخي و فرهنگي به حوزه‌هاي اجرايي بايد در راستاي تقويت و توانمندسازي نظام فني و اجرايي در بخشهاي طراحي و اجرا و در راستاي تأکيد بر موضوع توانمدسازي بخش خصوصي باشد. در حوزه مرمت نيز بايد طراحي و اجرا با هم پيش رفته و تکميل کننده يکديگر باشند./119

انتهای پیام/

کد خبر 1389060911