صنايع‌دستي ايران به هفته‌هاي فرهنگي بحرين راه مي‌يابد

به گزارش ميراث آريا(CHTN)، تهمينه دانيالي معاون صنايع‌دستي کشورمان در اين نشست ضمن اشاره به توانمندي‌هاي صنايع‌‌دستي ايران، اظهار داشت:‌ در حال حاضر بيش از 2 ميليون نفر به صورت مستقيم از طريق صنايع‌دستي امرار معاش مي‌کنند.

وي اضافه کرد:‌ با احتساب فعالان اين عرصه به طور غير مستقيم، خانواده صنايع‌‌دستي کشور امروز بالغ بر 10 ميليون نفر جمعيت دارد.

معاون صنايع‌دستي کشور افزود: حمايت از اين فعالان که تنها 10 درصد آن‌ها براي دل خود به توليد انواع صنايع‌‌دستي مشغولند، در چند سال اخير به يک وظيفه همگاني تبديل شده است.

دانيالي با بيان اينکه با توجه به پتانسيل‌ها و توانمندي‌هاي موجود در اين بخش آمادگي حضور هنرمندان کشورمان را بحرين داريم، گفت: ‌معاونت صنايع‌دستي آمادگي دارد هنرمندان توانمند و برجسته را راهي هفته‌هاي فرهنگي کشور بحرين کند.

اين استاد دانشگاه تصريح کرد:‌ همچنين در صورت برگزاري نمايشگاه‌هاي صنايع‌دستي در کشور بحرين، هنرمندان و صنعتگران صنايع‌دستي ايران با برترين توليدات خود در اين کشور حاضر مي‌شوند.

وي ادامه داد:‌ ظرفيت‌هاي کشور ايران در بخش آموزش رشته‌هاي مختلف صنايع‌‌‌دستي با توجه به فعاليت بيش از 250 رشته بسيار بالا است.

معاون صنايع‌دستي بيان داشت:‌ استادان و دانشجويان صنايع‌دستي در خصوص آموزش رشته‌هاي صنايع‌‌دستي آمادگي حضور در کشور بحرين را خواهند داشت.

دانيالي با تأکيد بر اينکه در اين بخش بيشتر آموزش رشته‌هاي مشترک دو کشور مدنظر خواهد بود، افزود: در رشته‌هايي چون حصير بافي،‌ پارچه بافي، سنگ‌هاي قيمتي و نيمه قيمتي و صنايع‌دستي دريايي مشترکاتي وجود دارد که مي‌توان از ظرفيت‌هاي بالاي استادان ايراني در اين بخش‌ها استفاده کرد.

وي در ادامه اظهار داشت:‌ اولويت فعاليت‌هاي دولت نهم و دهم بر توسعه حوزه فرهنگ و هنر کشور است که صنايع‌دستي نيز از اين قاعده مستثني نيست.

به گفته اين مقام مسئول صنايع‌دستي همچنين مي‌تواند به عنوان عاملي در گسترش صنعت گردشگري، به افزايش حضور نمايندگان و گردشگراني از کشورهاي مختلف جهان در ايران بيانجامد./111


انتهای پیام/

کد خبر 1389061218