محمديان افزود: روستاييان و عشاير استان هم اينک در زمينه هاي کشاورزي، توليد گوشت قرمز، شير و لبنيات، پشم و اقلامي مانند گليم و ورني فعاليت دارند و توليدات آنها در سطح استان و ساير استانها مورد استفاده قرار مي گيرد.
به گفته محمديان، فعالتر شدن صندوق توسعه کشاورزي، موجب توسعه فعاليت هاي اين بخش مي شود و براي رسيدن به اين هدف با همکاري تمام نهادهاي مرتبط تلاش مي کنيم.
وي در خاتمه با تقدير از اقدامات سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي در راستاي معرفي استان، ابراز اميدواري نمود با برگزاري جشنواره هاي موضوعي مانند گل محمدي، انار، سيب، ورني، عسل و امثال آنها، جاذبه هاي استان معرفي شده و شاهد حضور گسترده گردشگران در مناطق مختلف استان باشيم.
همچنين مهندس صديقي، فرماندار شهرستان اهر، ضمن خوش آمد گويي به مهمانان اين جشنواره، بر نقش پر رنگ هنرمندان اين شهرستان در معرفي فرهنگ و هنر منطقه تاکيد کرد.
صديقي از مسئولان حاظر در مراسم خواست با دقت نظر ويژه، موجب معرفي توانمندي ها و جاذبه هاي استان و به ويژه شهرستان اهر شده و از اين راه موجبات اشتغال زايي براي جوانان و هنرمندان شهرستان را نيز فراهم آورند.
فرماندار اهر از برنامه هاي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي در شهرستان اهر از جمله فعال نمودن آموزشگاه صنايع دستي اين شهرستان و همچنين برگزاري جشنواره هاي موردي تقدير نمود.
سومين جشنواره ورني با حضور معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور، رييس و معاونان سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي، نمايندگان استان در مجلس شوراي اسلامي، مسئولين شهرستان اهر و هنرمندان و مردم فهيم اين شهرستان تاريخي و زيبا در محوطه مقبره شيخ شهاب اهري، عارف نامي کشور برگزار شد./106
انتهای پیام/