بر اين اساس، طبق گزارش بنياد موسسه بين المللي اتومبيل راني و کمپين ايمن سازي جادهها ، سالانه نزديک به 25 هزار تلفات جادهاي براي گردشگران در سراسر جهان رخ ميدهد که ايم ميزان تا سال 2020 به 45 هزار مورد و تا سال 2030 به 75 هزار مورد خواهد رسيد.
کارشناسان اعلام کردند، خطر تلفات جادهاي بر جان گردشگران به مراتب بيشتر از تروريسم، سوانح هواپيمايي و حتي بيماريهاي واگير دار است اما به رغم اين دامنه وسيع خطر هشدار و آگاهي کمتري از سوي سازمانهاي بين المللي گردشگري به گردشگران داده شده و مشکلات ايمني جادهها در کشورهاي مختلف اطلاع داده نميشوند.
ديويد وارد، دبير کل سازمان بين المللي اتومبيل راني گفت:گردشگران و مسافران بين المللي هنگام سوار شدن در هواپيماها خواهان بالاترين استانداردهاي ايمني در زمان مسافرت خود هستند اما به محض ترک صندليهاي خود، در محيطي کاملا خطرناک وبدون حامي رها ميشوند.
وي افزود: جادههاي ناايمن، رانندگان تعليم نديده و وسايل حمل و نقل مستعمل که حتي کمربند ايمني هم ندارند،واقعيتهاي هستند که در بسياري از مقصدهاي پر جمعيت گردشگري جهان ديده ميشوند.
اين گزارش به همين منظور تغييرات اساسي را براي بالابردن ايمني در سفرها خواستار شده که از آن جمله ميتوان به ايمن سازي و مديريت جادهها و راه اندازي پروازهاي چارتر ايمن بين المللي نام برد. همچنين تمامي آژانسهاي مسافرتي موظف شدند تا تاکسيهايي مجهز به کمربند ايمني با رانندگاني مجرب را در اختيار مشتريان خود قرار دهند./109
انتهای پیام/