وي که در سال جاري به عنوان صنعتگر برتر کشور انتخاب شد افزود: داراي 4 پسر و يک دختر هستم که همگي اين افراد به گونهاي در يکي از مراحل توليد با من همراه هستند.
اين هنرمند ادامه داد: ابريشم بافي از مرحله پرورش پيله ابريشم تا پايان کار را خود در خانه با کمک فرزندانم انجام ميدهم.
مسنترين هنرمند ابريشم باف سختيهاي توليد ابريشم و همچنين ابريشم بافي را بيشمار دانست و گفت: توليد پيله ابريشم و بافت آن مراحل بسياري دارد که زمانبر است.
به گفته اين هنرمند ابريشمبافي ترکمن بيشتر به عنوان لباس و پوشش زنان و مردان استفاده ميشود و به تازگي اين توليدات در سريالهاي تلويزيوني جايگاه خاصي يافته است.
وي افزود: هنردوستاني که در نمايشگاه از غرفهام بازديد ميکنند ميتوانند با پوشيدن لباسها عکس يادگاري بگيرند.
استاد کوهي تأکيد کرد: در ترکمنستان ابريشمبافي رواج بسياري دارد و بخشي از محصولاتم را در اين کشور به فروش ميرسانم.
وي افزود: با وجود اينکه حدود 70 سال سن دارم هنوز هم اگر در روستاها و شهرستانها نياز به آموزش باشد اين هنر را به علاقهمندان آموزش ميدهم.
اين صنعتگر نبود کارگاههاي مناسب را يکي از مشکلات خود دانست و بيان کرد: با وجود اين مشکل توليد سالانه بيش از 10 کيلوگرم ابريشم نيز برايم ميسر نيست.
وي يادآور شد: کيفيت نخهاي ابريشم که در مغازهها عرضه ميشود با نخهاي توليد شده توسط خودم قابل مقايسه نيست و اين از کيفيت پارچههاي ابريشم بافت ميکاهد.
اين صنعتگر در پايان خاطر نشان کرد: بزرگترين افتخارم اين است که اين هنر را به علاقهمندان رشته ابريشمبافي در نقاط مختلف خراسان شمالي آموزش دادهام.
/112
انتهای پیام/