بانک کشاورزي بازارهاي جهاني را براي صنايع‌دستي فتح مي‌کند

مدير کل امور بازرگاني معاونت صنايع‌دستي در گفتگو با ميراث آريا(CHTN)، با بيان اين مطلب اظهار داشت: بر اساس هماهنگي‌هايي که پيش از اين ميان معاونت صنايع‌دستي و بانک کشاورزي به عمل آمده بود، تصميمات تازه‌اي به منظور حمايت از بخش صنايع‌دستي گرفته شد.

احمد بالان با بيان اينکه حمايت‌هاي آتي بانک کشاورزي از بخش صنايع‌دستي با هدف توسعه فعاليت‌هاي صنايع‌دستي و بهره گيري از تسهيلات، اعتبارات و منابع بانکي برنامه ريزي شده، گفت: تسهيلات حمايتي از محل طرح ويژه حضرت زهرا(س) به هنرمندان و صنعتگران کشورمان اختصاص مي‌يابد.

وي اضافه کرد: با هدف بهره مندي از اين تسهيلات و براساس هماهنگي‌هاي انجام شده، توليدات صنايع‌دستي که قيمت عرضه آن در بازار تا سقف 10 هزار تومان باشد، شناسايي مي‌شوند.

مدير کل امور بازرگاني اين معاونت تصريح کرد:‌ معاونت‌هاي صنايع‌دستي استاني بايد اطلاعات مربوط به اين دسته از توليدات را از سوي هنرمندان و صنعتگران فعال دريافت کنند.

بالان بيان داشت: شناسه و اطلاعات کالاهايي که داراي اين ويژگي مهم باشند بايد از توليد کنندگان و صنايع‌دستي کسب شود.

اين مقام مسئول با تأکيد بر اينکه با هماهنگي بانک کشاورزي يکي از شرکت‌هاي سرمايه گذار خارجي توليدات باکيفيت که داراي اين شاخصه اصلي باشند را در کشورهاي هدف عرضه مي‌کند، اظهار داشت: با شناسايي اين دسته از کالاها، توانمند سازي زنان بي سرپرست و دختران روستايي در توليد آن‌ها آغاز مي‌شود.

وي در ادامه افزود: بانک کشاورزي حمايت‌هاي لازم را به منظور آموزش زنان و دختران در اين رشته‌ها به عمل مي‌آورد.

مدير کل امور بازرگاني معاونت صنايع‌دستي يادآور شد: کالاهايي که به اين شکل امکان حضور در بازارهاي جهاني را به دست مي‌آورند، بايد داراي کيفيت بالايي باشند و نظارت کافي در توليد آن‌ها به صورت گرفته باشد.




111/

انتهای پیام/

کد خبر 1389072440