به گزارش ميراث آريا (chtn) در اين کارگاه آموزشي که در سالن سرو سازمان حفاظت محيط زيست برگزار شد، وجود زيست‌گاه‌هاي حساس و ارزشمند ساحلي _ دريايي مانند مصب‌ها، خورها، خليج ها، سواحل شني، گلي و صخره اي، بستر علف‌هاي دريايي، آبسنگ‌هاي مرجاني و جنگل‌هاي حرا در خليج فارس، نشانه منحصر به فرد بودن آن دانست.

صديقي با تاکيد بر اينکه تمامي گونه‌هاي مرجاني خليج فارس و درياي عمان حمايت شده هستند، افزود: آبسنگ‌هاي مرجاني يکي از اين گونه‌هاي حمايت شده است که در اين اکوسيستم متنوع و غني دريايي زيست مي‌کند و اين منطقه بالاترين تنوع زيستي در مناطق مرجاني را داراست.

وي در ادامه افزايش ساخت و سازهاي ساحلي ، فعاليت هاي شيلاتي ، لنگر اندازي قايق هاي صيادي و گردشگري ، صيد ماهيان زينتي و مرجاني ، تخليه زباله و مواد زائد در دريا را برخي از عوامل تهديد مرجان ها عنوان کرد.

همچنين مديراکوبيولوژي سازمان حفاظت محيط زيست گفت: جنگل هاي مانگرو تاکنون در 65 کشور جهان شناسايي شده اند و شامل 63 گونه از 17 خانواده و 24 جنس است.

وي با يادآوري تنوع زيستي اين منطقه، گفت: پنج گونه لاکپشت دريايي در خليج فارس و دريايعمان وجود دارد که همگي در فهرست سرخ IUCN و جزء گونه هاي در خطر انقراض قرار گرفته اند. /122

انتهای پیام/

کد خبر 1389072666