زيورآلات، پيکرک ها، لوح هاي گلي مدرسه اي (مشق شب) ، شيرمک، ريتون (ظروفي با اشکال حيواني و انساني)و ... از جمله آثار به نمايش گذاشته شده در اين نمايشگاه است.
20 قطعه تابلو عکس از کودکان دوره قاجار، نقاشي سياه قلم چهره کودکان و تابلوهاي مينياتور از ديگر آثار به نمايش گذاشته شده در نمايشگاه يادگارهاي کودکانه است.
رئيس اداره ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري شهرستان شاهرود در مراسم گشايش اين نمايشگاه اظهار داشت:آثار به نمايش گذاشته شده در اين نمايشگاه از نقاط مختلف ايران گردآوري شده است.
\"حميدرضا حسني\" با بيان اينکه اين نمايشگاه تا هفدهم آبان ماه به روي علاقمندان گشوده است، افزود: نمايشگاه يادگارهاي کودکانه فرصت مناسبي براي آشنا شدن با فرهنگ و تمدن ايرانيان در هزاره هاي گذشته است.
وي با اشاره به پيشينه تاريخي شهرستان شاهرود و وجود آثار متعدد طبيعي و تاريخي در اين شهرستان گفت: شهرستان شاهرود داراي 180 اثر ثبت شده در فهرست آثار ملي است.
حسني افزود: وجود تپه سنگ چخماق با قدمت 9 هزار ساله، سفالهاي تپه خوريان با قدمت چند هزار ساله و ساير آثار تاريخي در اين شهرستان،نشان دهنده اين است که مردماني هنرمند در اين منطقه زندگي مي کردند.
رئيس اداره ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري شاهرود با تاکيد بر اينکه ميراث به جاي مانده از نسل هاي گذشته بايد به نسل هاي آينده منتقل و معرفي شود، گفت: يکي از اهداف برپايي نمايشگاه يادگارهاي کودکانه در شاهرود، آشنايي کودکان و نسل جوان با ميراث گذشتگان است.
حسني از بخش خصوصي از جمله \"هتل پاراميدا، شرکت ريوند ريوا و موسسه طبيعت گردي شاهوار زيست\" به دليل همکاري فعالانه در برگزاري اين نمايشگاه تشکر کرد و خواستار تداوم همکاري بخش خصوصي با اين اداره کل شد.
لازم به ذکر است؛علاقمندان ميتوانند تا هفدهم آبان ماه صبح ها از ساعت 8 تا 12 و بعد از ظهرها از ساعت 14 الي 19 در محل موزه شاهرود از اين نمايشگاه بازديد کنند.
بناي فعلي موزه شاهرود، ساختمان قديمي شهرداري(بلديه) اين شهرستان است که در دوران قاجار بنا شده است. اين موزه داراي دو بخش مردم شناسي و باستان شناسي در دو طبقه است./117
انتهای پیام/