به گزارش ميراث آريا (chtn) به نقل از وب دا ، عليرضا قاسمي مدير امور پايگاه‌هاي اورژانس پيش‌بيمارستاني استان اصفهان در دومين همايش سالانه‌ي مسؤولان امور پايگا‌ه‌هاي پيش‌بيمارستاني اين استان با بيان اين مطلب افزود: در استان اصفهان تعداد 130 آمبولانس فعال و ذخيره وجود دارد که با تجهيز 7 دستگاه از آنها به موبايل ICU اين تعداد در استان به 69 آمبولانس مجهز مي‌شود.

وي مديريت و برنامه‌ريزي براي ارايه خدمات اورژانس پيش‌بيمارستاني را در بهترين کيفيت و کوتاه‌ترين زمان از مهمترين اهداف اورژانس پيش‌بيمارستاني دانست و گفت: توانمند‌سازي کارکنان‌، تجهيز کدها به تجهيزات تخصصي، نظارت برعملکرد و گسترش و توسعه‌ي پايگاهها ازجمله مسايل تأثيرگذار بررسيدن به اين هدف مهم است.

اين گزارش حاکيست، دکتر مهرزاد آرتنگ معاون فني مرکز مديريت حوادث و فوريت هاي پزشکي اصفهان نيز با اشاره به اين که از سال 86 تا به امروز تعداد 30 پايگاه به پايگاه‌هاي استان اضافه شده است، افزود: در حال حاضر تعداد 90 پايگاه در استان اصفهان راه‌اندازي شده است و 4 پايگاه نيز در حال تکميل است که تا پايان سال‌جاري به بهره‌برداري خواهد رسيد.

وي ارتقاي سطح علمي کارکنان فوريت هاي پزشکي را در دو بحث تخصصي و مديريت سلامت درحادثه، از برنامه‌هاي اين مرکز عنوان و تصريح کرد: 60 ساعت آموزش تخصصي به تکنسين‌ها و 80 ساعت آموزش امدادگران از عمده برنامه‌هاي اين مرکز در سال جاري مي‌باشد.

معاون فني مرکز مديريت حوادث و فوريت هاي پزشکي استان اصفهان با اشاره به اين که طبق استانداردهاي کشوري متوسط زمان رسيدن بر بالين بيمار در 80 درصد مأموريت‌هاي شهري و جاده‌اي بايد به ترتيب کمتر از 8 و 15 دقيقه باشد خاطر نشان کرد: اين زمان در استان اصفهان در مأموريت‌هاي شهري 7/7 دقيقه و جاده‌اي 12 دقيقه است.

دکتر آرتنگ، پرستاري، فوريت هاي پزشکي، بيهوشي واتاق عمل را از رشته‌هاي تخصصي مرتبط با اورژانس پيش‌بيمارستاني دانست و افزود: در حال حاضر کمتر از يک سوم مأموريت‌هاي فوريت هاي پزشکي را نيروهايي با رشته‌هاي غيرمرتبط انجام مي‌دهند که اين مقدار در مقايسه با سال‌هاي قبل کاهش چشمگيري داشته است.

گفتني است دومين همايش سالانه‌ي مسؤولان امور پايگاه‌هاي استان اصفهان با حضور 90 نفر از مسؤولان پايگاه‌هاي استان اصفهان و 20 نفر از مسؤولان امور پايگاه‌هاي شهرستان‌هاي استان در محل دانشگاه علوم پزشکي اصفهان برگزار شد.

در اين همايش، 3 کارگاه آموزش تئوري با محوريت آموزش مباحث فرماندهي سلامت در حادثه، ترياژ (اولويت‌بندي بيماران) و احياي قلبي ريوي براي مسئولان پايگاه‌ها و امور پايگاه‌هاي کل استان برگزار شد./122

انتهای پیام/

کد خبر 1389081120