وي تصريح کرد: هماکنون بيش از 50 کشور جهان از صنعت گردشگري سلامت برخوردارند در حالي که موضوع اعتبار سنجي و ساير تدابير کيفي در سراسر جهان متنوع و ملاحظات و مسائل اخلاق پزشکي نيز درباره دسترسي به خدمات پزشکي وجود دارد.
کرباسي افزود: در اين راستا ضروري است اجلاس حاضر در خصوص تشکيل کميسيون تدوين گواهينامه اعتبار سنجي مراکز و خدمات پزشکي کشورهاي اسلامي تصميم لازم را گرفته و پيشنهادهاي مربوط به منظور ارائه به اجلاس بعدي وزراي بهداشت کشورهاي عضو OIC ارائه شود.
کرباسي در تشريح عوامل توسعه گردشگري سلامت در جهان گفت: افزايش محبوبيت مسافرتهاي پزشکي شامل هزينه درمان، زمان انتظار طولاني، کيفيت درمان و بهبود فناوري و استانداردهاي بالاي مراقبتي در بسيار از کشورهاي مقصد از دلايل عمده رشد و گسترش گردشگري سلامت در جهان محسوب ميشود.
وي با اشاره به اينکه عمده جذابيت سفرهاي پزشکي در سهولت و سرعت آنها است بيان داشت: کشورهايي که از سامانه نازل بهداشت عمومي برخوردار هستند اغلب چنان درگير مشکلات متعدد ميشوند که براي ايجاد خدمات پزشکي و اورژانس بايد وقت و هزينه زيادي را صرف کنند.
کرباسي اظهار داشت:در اين راستا کشورهاي اسلامي با داشتن مناطق طبيعي متنوع و دلپذير، پزشکان تحصيلکرده جوان و متخصص و همچنين کادر پزشکي و درماني به همراه پرستاران و ساير متخصصان با توليد انبوه دارو و تجهيزات پزشکي ميتوانند سهم خود را از بازار 100 ميليارد دلاري گردشگري سلامت با برطرف کردن مشکلات پيش رو و طراحي برنامههاي جامع براي توسعه گردشگري سلامت در کشورهاي اسلامي تضمين کنند.
دبير نخستين کنفرانس گردشگري سلامت کشورهاي اسلامي خاطرنشان کرد: بنابراين مناسب است توجه به مراکز درماني موجود با هماهنگي دبيرخانه دائمي گردشگري سلامت کشورهاي اسلامي و بخش خصوصي در دستور کار قرار گيرد تا از طريق ايجاد زيرساختهاي لازم و جذب سرمايهگذاري در اين بخش شاهد رشد و شکوفايي آن در کشورهاي عضو باشيم./115
انتهای پیام/