کميته‌هاي تخصصي ظرفيت ها را براي گردشگران مهيا مي سازند

به گزارش ميراث آريا(chtn)، سرپرست معاونت گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري کشور در همايش سراسري معاونين، مديران ستادي و مديران کل ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري با اعلام اين خبر افزود: تدوين برنامه کوتاه و بلند مدت از نيازهاي ضروري اين معاونت است.

عليرضا عامري در ادامه اظهار داشت: به همين دليل سند ملي گردشگري را در سال جاري مورد بازنگري قرار داديم.

وي با اشاره به اينکه رويکرد معاونت گردشگري براي بازنگري اين سند، دستيابي به برنامه پنج ساله پنجم و افق چشم انداز 1404 است، ادامه داد: در اين چشم انداز ايران کشوري توانمند است که بايد 20 ميليون گردشگر به آن وارد شود.

اين مقام مسئول گردشگري را صنعتي فرابخشي عنوان کرد و گفت: در بررسي‌هاي اين معاونت، وظايف دستگاه‌هاي مختلف را تبيين کرديم تا به اين چشم انداز نزديک شويم.

به گفته وي براي استفاده از همه ظرفيت‌هاي کشور در راستاي پاسخگويي به نيازهاي گردشگران کميته‌هاي موجود در اين معاونت تخصصي شده‌اند.

عامري فعال ساختن کميته‌هاي غير فعال را بخشي از اقدامات معاونت گردشگري نام برد و افزود: در حال حاضر کميته‌هاي گردشگري، مذهبي، سلامت و ورزشي به صورت تخصصي فعاليت خود را آغاز کرده‌اند.

سرپرست معاونت گردشگري کشور با بيان اينکه نمايشگاه‌هاي داخلي در چهار سطح بين المللي، ملي، استاني و محلي برگزار مي‌شود، تأکيد کرد: استان‌ها هرچه سريع تر برنامه نمايشگاه‌هاي خود را اعلام کنند تا نمايشگاه‌ها با يکديگر تداخل نداشته باشند.

عامري اظهار داشت: تعداد نمايشگاه‌هاي مصوب خارج از کشور را نيز به زودي به اطلاع استان‌ها مي رسانيم تا شرايط براي حضور هر استان در يک يا دو نمايشگاه فراهم شود.

وي يادآور شد: 31 دوره آموزشي نيز از سوي اين معاونت در حال برگزاري است که برخي از آن‌ها توسط ساير سازمان‌ها اجرا مي‌شود.

112/





انتهای پیام/

کد خبر 1389081640