سليماني فرماندار و رئيس کارگروه به معرفي جاذبههاي فراوان گردشگري در شهرستان نطنز پرداخت و افزود: نزديکي اين شهرستان به مرکز استان اصفهان، قم و تهران يکي از قابليتهاي اين شهرستان است که ميتواند در جذب گردشگر به اين منطقه کمک شاياني کند.
وي در ادامه خواستار توجه بيشتر براي فراهم شدن زير ساختهاي لازم به منظور توسعه اين صنعت در شهرستان شد.
در ادامه قاسمي دبير جلسه و رئيس اداره ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري شهرستانبا قرائت پيام مقام معظم رهبري در مورد صنعت گردشگري به مشکلات فراروي اين صنعت در منطقه اشاره کرد و بيان داشت: در شهرستان با دو چالش بزرگ مواجه هستيم که يکي چالش سخت افزاري شامل کمبود مراکز اقامتي و استاندارد، کمبود مراکز موزهاي با توجه به قابليت منطقه براي ايجاد اينگونه مراکز، نبود تبليغات مناسب و معرفي جاذبههاي تاريخي، نامشخص بودن محور و مسير گردشگري و همچنين توجه نکردن به اقليم خاص نطنز و و ديگري چالش نرم افزاري شامل کمبود اعتبار و کمبود نيروي متخصص و ماهر مواجه است.
مصلحي معاون گردشگري اداره کل ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان اصفهان، با ابراز خرسندي از تشکيل اين جلسه و ضرورت تداوم آن به معرفي جاذبههاي طبيعي، تاريخي و مذهبي شهرستان پرداخت.
وي تأکيد کرد: هم انديشي براي استفاده بهينه از اين داشتهها نکته اساسي و مهمي است و براي رسيدن به توسعه پايدار اين صنعت و براي نيل به اين مقصود نبايد منطقهاي فکر کرد که اگر اين چنين باشد هيچگاه به اين مقصود نخواهيم رسيد.
معاون گردشگري اين اداره کل تصريح کرد: براي معرفي يک منطقه به لحاظ گردشگري، سازمان جهاني گردشگري، 16 آيتم تعريف کرده که در شهرستان نطنز همه اين موارد وجود دارد و اين قابليت بسيار خوبي است.
مصلحي سپس با احصاء جاذبههاي مذهبي شهرستان وجود امامزاده آقاعلي عباس را در اين منطقه يک نعمت بزرگ بر شمرد و اضافه کرد: در استان اصفهان جاذبهاي به اين عظمت نداريم که سالانه اين هم زائر و گردشگر را در خود جاي بدهد.
وي با اعلام اينکه ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري به تنهايي قادر به مديريت توسعه اين صنعت نيست، ادامه داد: شهرداريها، اداره اوقاف، منابع طبيعي، محيط زيست در جاي خود ميتوانند مؤثر باشند.
111/
انتهای پیام/